Τα νέα smartphones της Sony Ericsson!

Η Sony Ericsson παρουσίασε στο Mobile World Congress το Xperia™ neo, το Xperia™ pro και το Xperia™ PLAY.

Το Xperia™ neo και το Xperia™ pro διαθέτουν την τεχνολογία αιχμής της Sony στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android™.

Το Reality Display με Mobile BRAVIA Engine προσφέρει εξαιρετική οπτική ευκρίνεια και κρυστάλλινη εικόνα. Ο βραβευμένος αισθητήρας της Sony, Exmor R™ for mobile, επιτρέπει τη λήψη υψηλής ποιότητας, φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο HD ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο μπορούν να προβάλλονται σε μια HD TV στο σαλόνι σας μέσω του ενσωματωμένου HDMI-connector.

Το Xperia™ neo και το Xperia™ pro θα κυκλοφορήσουν με την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android™, 2.3, παρέχοντας πρόσβαση στις Υπηρεσίες Google Mobile και τις χιλιάδες εφαρμογές που διατίθενται δωρεάν στο Android™ market.

Το Xperia™ neo διαθέτει την εξαιρετική σχεδίαση για την οποία είναι γνωστή η Sony Ericsson, με ένα όμορφο μοναδικό σχήμα που είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει τέλεια στην παλάμη του χρήστη, ειδικά κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Το Xperia™ pro ενσωματώνει επιπλέον ένα εξελιγμένο slide-out πληκτρολόγιο qwerty για πραγματικά γρήγορη πληκτρολόγηση και αποστολή, με τρόπο που να μη χρειάζεται η χρήση εφαρμογών για κάθε διαφορετικό είδος μηνυμάτων. Το Έξυπνο Πληκτρολόγιο ενεργοποιεί έξυπνες λειτουργίες μηνυμάτων αυτόματα, κάθε φορά που το ανοίγετε. Το Xperia™ pro είναι το ιδανικό επαγγελματικό τηλέφωνο αφού διαθέτει συγχρονισμό με email, ημερολόγιο, και κατάλογο επαφών ενώ ταυτόχρονα το προεγκατεστημένο Office Suite Pro σας επιτρέπει να δείτε και να επεξεργαστείτε έγγραφα κατευθείαν από το τηλέφωνο σας.

Επιπλέον στη Βαρκελώνη ανακοινώθηκε το Xperia™ PLAY, το μοναδικό Smartphone με πιστοποίηση PlayStation,που συνδυάζει τη γνωστή εμπειρία gaming με τον κόσμο του Android™ και θα προσφέρει τους πιο γνωστούς τίτλους παιχνιδιών που η Sony Ericsson έχει ήδη εξασφαλίσει. Η εταιρία πραγματοποιεί τον στόχο της να είναι τα Xperia™ τα πιο διασκεδαστικά smartphones, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Sony με τα χαρακτηριστικά που γνωρίσατε και αγαπήσατε, σε συνδυασμό με την τελευταία έκδοση του Android™.

[youtube JQqyUlQRB5g]

Το Sony Ericsson Xperia™ neo θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του πρώτου τριμήνου του 2011 σε μπλε, κόκκινο και ασημί, ενώ το Sony Ericsson Xperia™ pro στα τέλη του δεύτερου τριμήνου σε μαύρο, κόκκινο, ασημί.

Sony Ericsson Xperia™ neo – Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Exmor R™. Μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό
  • Reality display με Mobile BRAVIA Engine
  • Ενσωματωμένο HDMI. Οι εικόνες και τα βίντεο σας σε HD TV
  • Περισσότερες από 100.000 εφαρμογές στο Android Market
  • Υπηρεσίες Google™

Sony Ericsson Xperia™ pro – Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Οθόνη αφής και τέλειο qwerty slide-out πληκτρολόγιο με έξυπνες λειτουργίες για γρήγορη πληκτρολόγηση
  • Συγχρονίστε το email σας και επεξεργαστείτε τα έγγραφα σας οπουδήποτε
  • Sony Mobile BRAVIA Engine και Exmor R™ for mobile
  • HDMI Συνδέστε το τηλέφωνο σε μια HD TV ή έναν βιντεοπροβολέα
  • Υπηρεσίες Google™ και περισσότερες από 100.000 εφαρμογές στο Android Market™
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;