Τα ζώδια από 31 έως 6 Φεβρουαρίου 2011

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Το μεσουράνημα του Ερμή οργανώνει το μυαλό, βελτιώνει την απόδοση και διευκολύνει τη συνεργασία. Τώρα που είναι ευκολότερο να οργανώσετε το χρόνο σας, αφιερώστε περισσότερες ώρες στον εαυτό σας, κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν, ανανεώστε τις σχέσεις, βάλτε «χρώμα» στη ζωή σας.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Ακόμα κι αν οι διακοπές ή ένα σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη δεν είναι στα σχέδιά σου αισθάνεσαι την ανάγκη να αποσυρθείς κάπου που ακούς τριζόνια, ο ανεμιστήρας γυρίζει αργά στο ταβάνι, οι κουνουπιέρες αναδεύονται από ένα ξαφνικό αεράκι ενώ ετοιμάζεσαι για μια βόλτα στα σοκάκια της πόλης. Χάρη στις ευλογίες του Δία στον12ο οίκο σου μπορείς να βρεις ένα καταφύγιο κάπου που υπάρχει τσάι και πολύ συμπάθεια. Όμως η διέλευση του Άρη στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου (συν την νέα Σελήνη) σε σπρώχνει για άλλη μια φορά πίσω στον κόσμο για να σφίξεις χέρια με άγνωστους, να μιλήσεις για μπίζνες, να πείσεις πελάτες, να ανταγωνιστείς ανθρώπους που δεν σε ενδιαφέρουν, να επιβιώσεις και να αποδείξεις την αξία σου στην επαγγελματική πιάτσα κι όλα αυτά υπό την εκνευριστική αδιαφορία των δικών σου ανθρώπων που υποθέτεις-αδίκως αυτή τη στιγμή- ότι θα σε στηρίξουν αν μη τι άλλο. Μήπως να ακολουθήσεις την προτροπή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και να αντιμετωπίσεις όλη αυτή την κινητικότητα ως μια ευκαιρία επικοινωνιακής απόλαυσης παραβλέποντας την ανάγκη να αποδείξεις την επαγγελματική σου επάρκεια;

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)

Μετά τις ανατροπές της τελευταίας περιόδου, ήρθε η ώρα επιτέλους για νέα ξεκινήματα αλλά και αποσυμφόρηση παλαιών καταστάσεων που φαίνονταν τελματωμένες. Η Νέα Σελήνη σας χαρίζει την εύνοιά της ως προς αυτό, με μία βασική προϋπόθεση. Να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε σχέσεις που να οδηγούν στη δική σας αλήθεια αλλά και να σας απελευθερώσουν σταδιακά απ’ ό,τι είναι εξαρτημένο και μακριά από τις ανάγκες σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι απρόβλεπτες αντιδράσεις σας ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κρυμμένα συναισθήματα και εμπειρίες από κάποιες σχέσεις που άφησαν τα σημάδια τους, θα εμφανιστούν στους περισσότερους από εσάς. Μην κάνετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Δείξτε λίγη τρυφερότητα . Αγαπητοί αδέσμευτοι η τύχη είναι με το μέρος . ‘Eνα νέο πρόσωπο θα εισβάλει στη ζωή σας και θα την αναστατώσει ευχάριστα.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Ο Ήλιος, ο Άρης, η είσοδος του Ερμή αλλά και η Νέα Σελήνη απέναντί σας, δημιουργούν τις προϋποθέσεις αυτή την εβδομάδα για βαθιές αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σας βοηθούν να οδηγηθείτε σε γόνιμες αλλαγές σε κάθε τομέα. Η συμμετοχή του Κρόνου σας λέει πως ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας δυσλειτουργικά κομμάτια σε κάθε τομέα της ζωής σας και να εστιάσετε σε μια νέα πορεία πραγμάτων, με γνώμονα την αλήθεια και τη δημιουργικότητα.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Με τον Άρη να συνεχίζει να ενεργοποιεί τον 6ο σου οίκο και μια επί πλέον νέα Σελήνη στον ίδιο οίκο, το μήνυμα είναι σαφές και δίκλωνο και ονομάζεται Εργασία/Υγεία. Επιδιόρθωσε οτιδήποτε διορθώνεται, επανάκτησε τη φυσική σου δύναμη και θωράκισε τον οργανισμό σου. Στις μέρες μας είναι πιο εύκολο να πετάξεις μια τηλεόραση, ή να αλλάξεις ένα αυτοκίνητο παρά να βρεις καιρό για να τρέξεις για να τα επιδιορθώσεις Μην παίξεις αυτό το παιχνίδι με το σώμα σου γιατί αφενός δεν υπάρχουν ανταλλακτικά κι αφετέρου δεν μπορείς να το πετάξεις. Το σώμα σου θέλει την προσοχή και τη φροντίδα σου γιατί είναι αναντικατάστατο. Ασχολήσου με τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας και βρες τρόπους να ξεφεύγεις κάθε τόσο από την εργασιακή ρουτίνα. Η πίεση που δέχεσαι επαγγελματικά ίσως ελαφρύνει με την παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που λέει ότι Η Χαρά Της Ζωής δεν είναι τηλεοπτική σαπουνόπερα αλλά μια επιλογή που δικαιούσαι κάθε τόσο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα είναι πολλά ,αποφύγετε παρασυρθείτε και κάνετε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε μελλοντικά . Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας καλά θα κάνετε να τα προσέξετε . Μην κάνετε επιπολαιότητες και υπερβολές. Στα αισθηματικά σας πολλά πράγματα που σας ενοχλούσαν στη σχέση σας θα μπορέσουν να ξεπεραστούν. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά . Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες . Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Η όψη της Νέας Σελήνης σας φέρνει αντιμέτωπους με μπερδεμένες καταστάσεις, κυρίως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, τις οποίες πρέπει να διασαφηνίσετε. Ρίξτε φως σε ό,τι σας κρατάει πίσω, κυρίως μέσω εξάρτησης και ενοχών, και απαλλάξτε τη ζωή σας από αυτό. Ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα και την καριέρα χρειάζονται δραστικές αλλαγές για να νιώσετε ότι αφήνετε το βάρος τους. Ζητήστε την συμπαράσταση των φίλων σας.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Πριν φύγει η Αφροδίτη από τον Τοξότη (3/2) δώστε προτεραιότητα στον έρωτα, στη συντροφικότητα και στην καλή συνεργασία στο χώρο της δουλειάς. Αξίζει να προσπαθείτε δυναμικά και ευέλικτα για την καριέρα σας, όμως οι θετικές επιρροές ευνοούν πράγματα που σας αρέσουν: έρωτα, ταξίδια, περιπέτεια, σπορ!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Μάλλον έχει γίνει φανερό ακόμα και στους πιο σκληροτράχηλους Αιγόκερους ότι εδώ και αρκετό καιρό έχουν ανεβεί- με τη θέλησή τους, ή όχι δεν έχει σημασία- σε ένα κύμα που το κατευθύνουν οι άνεμοι του πεπρωμένου, ή σε μερικές περιπτώσεις το δικό τους Κάρμα. Ωστόσο με ενεργοποιημένο το 2ο ηλιακό σου οίκο και με την Αφροδίτη εδώ στο ζώδιό σου ε, δεν μπορεί όχι μόνο θα τινάξεις τη μελαγχολία από πάνω σου, αλλά θα αντιληφθείς ότι βάζοντας στην άκρη το συναίσθημα μπορείς να συναναστραφείς τους ανθρώπους και να είσαι περισσότερο ανοιχτός στην επικοινωνία. Αν και είναι πολύ πιθανόν να ξεχάσεις τα μαθήματα ταπεινοφροσύνης που προσπάθησε να σου δώσει ο Άρης στον Αιγόκερω και να δώσεις ρεσιτάλ αυταρχισμού, έχεις δίκιο που δεν μπορείς να ανεχτείς πλέον οποιαδήποτε ζαβολιά, από όποιον κι αν προέρχεται. Σ’ αυτόν λοιπόν που σου έκανε τη στραβή και έχει το θράσος να σε κατηγορήσει για αναίσθητο και αγενή πες του: « το να ξαναζωντανέψεις την ευγνωμοσύνη στους αγνώμονες είναι τόσο μάταιο όσο και να το να προσπαθείς να ξυπνήσεις με κραυγές του νεκρούς». Μια συμβουλή:Ράψε τις τσέπες σου, εξαφάνισε τις κάρτες σου και μην ξοδεύεις σήμερα ότι θα πληρώσεις αύριο με τόκο.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Εξωτερικεύστε τις επιθυμίες σας χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρει η ζωή και απομακρυνθείτε από κάθε τι που σας βασανίζει και ανήκει στο παρελθόν. Αναπάντεχες είναι οι αλλαγές των δεδομένων στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τον άνθρωπό σας. Με τον ερωτισμό σας στα ύψη θα έχετε τη ευκαιρία οι δεσμευμένοι να απολαύσετε πολύ όμορφες στιγμές . Μη διστάσετε να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε . Εσείς που είστε μόνοι θα μπορέσετε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Μην είστε απόμακροι από τους γύρω σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Με την Νέα Σελήνη στον γειτονικό σας Υδροχόο, σημαντικές υποθέσεις που περιέχουν πίεση, ένταση και αρκετές ασάφειες φέρνει στο προσκήνιο η εβδομάδα που έρχεται. Καινούργιες γνωριμίες ανοίγουν τον δρόμο για θετικές επιλογές, με στόχο να αφήσετε πίσω κακώς κείμενα του παρελθόντος και να δομήσετε καταστάσεις πιο φιλικές στον εαυτό σας. Διεκδικείστε ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους σε επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες.

sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;