Στιγμές που μου έμειναν από το πάρτυ του Neolaia.gr!

Εχτές ήταν μια μεγάλη ημέρα για το neolaia.gr καθώς έκλεισε ένα χρόνο από τότε που ενώθηκε με το Foititakos.gr. Έτσι λοιπόν όπως ξέρετε το γιορτάσαμε με ένα πάρτυ στο Zazzium Bar! Κόσμος αρκετός, φίσκα βασικά ήταν, την ώρα που έσκασα εγώ μύτη, περίπου 10 το βράδυ.

Μπαίνω μέσα (στην πόρτα μια γυναικάρα -την γνώρισα μετά την λένε Μαρία- έχω να σας πω και για αυτήν (ένα μελαχρινο αχ αχ)) και βλέπω ένα σωρό γνωστούς. Φίλοι από τα παλιά που δεν είχα καν στο μυαλό μου ότι θα έρθουν, αν δε κάνω λάθος το είδαν από το event του Neolaia στο Facebook, πράγμα το οποίο με χαροποίησε πολύ :). Επίσης ήταν και πολλά πρόσωπα που τα είχα γνωρίσει μέσω Facebook, Twitter και τα είπαμε και από κοντά!

Πρώτα πρώτα χαιρέτησα τα μωρά μας, τα κουκλιά μας δηλαδή το Team του Neolaia! 🙂

Συνέχεια από δω και από ‘κει να μην έχω βάλει κώλο κάτω για να είμαι με όλους, ξαφνικά σκάει η τούρτα! Τα γενέθλια της πολυσυζητημένης ένωσης! Σβήνουν τα κεράκια, χειροκρότημα, αγκαλιές, φιλιά, φωτογραφίες και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Ήταν η μέρα μας, ήταν κάτι που περιμέναμε πολύ καιρό. Η ευτυχία δεν περιγράφεται.

Πολύ ποτό, σφηνάκια και όλα τα συναφή! Ο χώρος; Α ναι έπρεπε να το γράψω στην αρχή αλλά δεν πειράζει! Πολύ όμορφος, σου έφτιαχνε την διάθεση, σε συνδυασμό με όμορφη μουσική! 

Ουφ ας τελειώσω σιγά – σιγά… Το τέλος μπορώ να πω ότι ήταν όλα τα λεφτά… Αφού είχε μείνει λιγοστός κόσμος, καθώς σήμερα Δευτέρα 24/1 είναι εργάσιμη μέρα και με στάσεις εργασίας (χοχοχο) έπιασα την κουβέντα με την Μαρία… Ποια ήταν άραγε; Δείτε παραπάνω και θα καταλάβετε. Γνωριστήκαμε και τα ψιλο ήπιαμε – είπαμε… Βέβαια ήταν λίγη η ώρα αλλά δεν πειράζει… Ελπίζω να τα ξαναπούμε για περισσότερο… Πάντως κάτι έφταιγε από μεριά μου, αμηχανία άραγε;… Θα το βρω όμως…

Αυτά τα λίγα, τα καλά. Ευχαριστώ όλους εσάς που ήσασταν εκεί και τα είπαμε. Ευχαριστώ βέβαια και το Neolaia Team, το αγαπώ. 🙂 Πάμε στην τεχνολογία μας τώρα! 😀

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;