Συναυλία για τη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την αρωγή του Ιδρύματος «Τζένη Καρέζη» πριν από 18 περίπου χρόνια ονειρεύτηκαν πως οι χρόνιοι πάσχοντες ασθενείς μπορούν να κρατήσουν την ποιότητα ζωής τους και την αξιοπρέπεια τους ανεξάρτητα από την πρόοδο της ασθένειάς τους.

Αυτός ήταν ο στόχος της Μονάδας και έγινε πράξη γι’ αυτό στις 24 Ιανουαρίου του 2011, στις 19.45 στο θέατρο Μπάντμιντον θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας τις προσπάθειές μας και φυσικά να ενημερώσουμε τους ασθενείς και τις οικογένειές τους που βιώνουν αυτό το πρόβλημα για το που θα μας βρούνε και πόσο μπορούμε να τους βοηθήσουμε.

Η κατ’ οίκον ανακουφιστική φροντίδα είναι μία από τις προτεραιότητές μας, γιατί συχνά η ασθένεια δεν επιτρέπει στον πάσχοντα την μεταφορά του στη μονάδα.

Σ’ αυτή τη βραδιά θα μας συντροφέψουν οι ηθοποιοί της σειράς τα « Μυστικά της Εδέμ», ο Αντώνης Ρέμος, ο Διονύσης Τσακνής, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, οι Αλχημιστές, ο MC YINKA και η Κασσιανή Λειψάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;