Συναυλία για τη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη»

Από neolaia.gr Team 23 Ιανουαρίου 2011

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την αρωγή του Ιδρύματος «Τζένη Καρέζη» πριν από 18 περίπου χρόνια ονειρεύτηκαν πως οι χρόνιοι πάσχοντες ασθενείς μπορούν να κρατήσουν την ποιότητα ζωής τους και την αξιοπρέπεια τους ανεξάρτητα από την πρόοδο της ασθένειάς τους.

Αυτός ήταν ο στόχος της Μονάδας και έγινε πράξη γι’ αυτό στις 24 Ιανουαρίου του 2011, στις 19.45 στο θέατρο Μπάντμιντον θέλουμε να γιορτάσουμε μαζί σας τις προσπάθειές μας και φυσικά να ενημερώσουμε τους ασθενείς και τις οικογένειές τους που βιώνουν αυτό το πρόβλημα για το που θα μας βρούνε και πόσο μπορούμε να τους βοηθήσουμε.

Η κατ’ οίκον ανακουφιστική φροντίδα είναι μία από τις προτεραιότητές μας, γιατί συχνά η ασθένεια δεν επιτρέπει στον πάσχοντα την μεταφορά του στη μονάδα.

Σ’ αυτή τη βραδιά θα μας συντροφέψουν οι ηθοποιοί της σειράς τα « Μυστικά της Εδέμ», ο Αντώνης Ρέμος, ο Διονύσης Τσακνής, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, οι Αλχημιστές, ο MC YINKA και η Κασσιανή Λειψάκη.