Μιχάλης Χατζηγιάννης | Έτοιμος για να τον ακούσει η Θεσσαλονίκη

Mετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου άλμπουμ του “Καλύτερο Ψέμα”, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποιεί μία σειρά συναυλιών μέσα στον Φεβρουάριο με πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη. Στην καλύτερη ερμηνευτικά στιγμή του με ένα γοητευτικό και πενταπλά πλατινένιο άλμπουμ στις αποσκευές του, ετοιμάζεται να παρασύρει το κοινό του με τον μοναδικό του τρόπο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πιο ώριμος από ποτέ, όχι μόνο σε επίπεδο σύνθεσης και ενορχήστρωσης, αλλά και ως ερμηνευτής. Το νέο άλμπουμ μετράει ήδη πολλά top singles, το «Έλα κοντά», “Το καλοκαίρι μου” και το “Καλύτερο Ψέμα” πρώτα στις λίστες των ραδιοφώνων όλης της χώρας.

Στις συναυλίες του που έρχονται σε συνέχεια της κυκλοφορίας του νέου του άλμπουμ, θα δείτε από κοντά έναν διαφορετικό Μιχάλη. Ανανεωμένο στην σκηνική του παρουσία, ώριμο στις ερμηνείες του, πιο έντονο, πιο συναισθηματικό. Μας υπόσχεται ένα πρόγραμμα πιο πλούσιο από ποτέ, με επιλογές από το προηγούμενο ρεπερτόριο του και τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και με τις πιο δυνατές στιγμές από τον καινούριο του δίσκο όπως τα: “Αν είναι έτσι η αγάπη”, “Αν μ’αγαπάς”, “Μία από τα ίδια”, “Το παιδί της βροχής”.
Ο Μιχάλης τολμά να ερμηνεύσει αγαπημένα κομμάτια του σε καινούριες και τελείως διαφορετικές εκτελέσεις, μετακινείται από τις μπαλάντες στο ροκ ή ακόμα και στα λαϊκά, με τρόπο που ξαφνιάζει, ενώ παράλληλα καταφέρνει να διατηρήσει όλα τα μοναδικά στοιχεία που τον έκαναν αυτό που είναι: λάμψη, ενέργεια και μία δυναμική που ξεκινάει από τη μουσική του και μεταδίδεται από τη σκηνή μέχρι και τον τελευταίο fan στο κοινό κάθε συναυλίας του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών:

5/2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

12/2 ΞΑΝΘΗ, ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ»

19/2 ΠΑΤΡΑ, ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

26/2 ΑΘΗΝΑ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (TAE KWON DO)

Ώρα έναρξης: 8.30

Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Public, Εκδοτήρια Πλατείας
Αριστοτέλους , ticket Services.gr

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;