Vice Versa | Νέο Ανεξάρτητο Νεανικό Περιοδικό

Μήπως ψάχνετε κάτι καινούριο; Θέλετε συνεχώς να ικανοποιείτε την περιέργειά σας με ό,τι νέο κυκλοφορεί στην πόλη; Σας έχουμε θέμα! Από χτες, λοιπόν, κυκλοφορεί το Vice Versa ένα ολοκαίνουργιο, ανεξάρτητο, νεανικό και – κατ’εξοχήν- πολιτικό περιοδικό.

Στο Vice Versa θα συναντήσει κανείς θέματα επικαιρότητας, κοινωνικά, πολιτιστικά, οικονομικά και ευρωπαϊκά. Στη συγγραφική τους ομάδα ανήκουν φοιτητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και καθηγητές και πολιτικοί.

Τα παιδιά πίστευαν ότι η έκδοση ενός τέτοιου περιοδικού ήταν πολύτιμη. Δεν τοποθετούνται. Απλά θέλουν να ενώσουν πολλές φωνές μαζί.

Από σήμερα, Δευτέρα θα το βρείτε σε όλες τις σχολές της Αθήνας, σε ορισμένες εκτός Αθηνών(Θεσ /νικη, Πάτρα, Πανεπιστήμιο Αιγαίου) αλλά και σε hotspot στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα, είναι διαθέσιμο για ανάγνωση και σε ηλεκτρονική μορφή εδώ, όπου και θα μπορείτε σύντομα να βρείτε και το site του περιοδικού.

Στην προσπάθεια τους βρήκαμε πολύ όρεξη για δουλειά. Βλέπουμε νέους σαν και μας να δημιουργούν διέξοδο έκφρασης απέναντι στην πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Θεωρήσαμε την προσπάθεια από μέρους τους ιδιαίτερα αξιόλογη. Άρθρα υψηλού επιπέδου. Προβληματισμός. Ένα δείγμα ότι οι νέοι σήμερα έχουν τεκμηριωμένη άποψη για το τι συμβαίνει γύρω τους.

Βρήκαμε κάτι δημιουργικό μέσα στη μιζέρια που επικρατεί γύρω μας. Και σας το παρουσιάζουμε.

Και μην ξεχνάτε… Είναι ανοιχτοί για συνεργασίες! Καλή αρχή λοιπόν! 🙂

Συντάκτρια | Ivy Ps

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;