Σκληρή ανακοίνωση της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» για τις δηλώσεις Πάγκαλου

Από nmpardakis 10 Ιανουαρίου 2011

Κριτική προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο σχετικά με τις δηλώσεις του για τους δημόσιους υπαλλήλους, ασκεί η «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον πρωθυπουργό «να λάβει τα απαραίτητα μέτρα γιατί οι προκλήσεις έχουν και τα όριά τους και στο τέλος συμπαρασύρουν όσους τις ανέχονται».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Την ώρα που ο φόβος, η ανασφάλεια και ο τρόμος αποτελούν την καθημερινή συνθήκη του ελληνικού λαού, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με ανοίκειους χαρακτηρισμούς δοκιμάζει την αντοχή όλων των πολιτών».

«Η έξοδος από την παρούσα πολιτικοοικονομική κατάσταση απαιτεί δημοκρατικό φρόνημα και ήθος που ο κ. Πάγκαλος από τα λεγόμενά του και την ιστορία του δεν φαίνεται να διαθέτει. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από υπεύθυνους πολιτικούς και όχι υβριστές και συκοφάντες».

Επίσης στη συνέχεια αναφέρει: «Ο υπουργός του φιάσκου των Ιμίων αναγορεύει αυτοβούλως τον εαυτό του σε τιμητή των πάντων και προφανώς τον εκλαμβάνει ως παράδειγμα για να κρίνει τους άλλους».

«Ο κ. Πάγκαλος οφείλει μια απάντηση για να κατανοήσουμε καλύτερα τον ορισμό της διαφθοράς: Αυτός δίδαξε τη διαφθορά στην κόρη του για να τον διαφθείρει ή γονιδιακά εκείνη ενήργησε για να μπορέσει να διορισθεί;».

Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς μωρό μου…