Hard Rock Cafe| Τώρα και στη Γλυφάδα!

Η εταιρία Hard Rock International είναι περήφανη που καλωσορίζει ένα νέο μέλος της αλυσίδας των Hard Rock Cafe στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα,

το Hard Rock Café Glyfada.

Ύστερα από έξι χρόνια λειτουργίας της εταιρίας Hard Rock Café Hellas ήρθε η στιγμή για το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας στη Γλυφάδα.

Το νέο μέλος της αλυσίδας Hard Rock Café Hellas, το Hard Hard Rock Café Glyfada ξεκίνησε τη λειτουργία του την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010, στην καρδιά της Γλυφάδας!
Το νέο Hard Rock Café Glyfada λειτουργεί στην οδό Ζησιμοπούλου & Λαζαράκη, σε μια από τις πιο trendy γειτονιές της Αθήνας. Η πιο μεγάλη κιθάρα της Ευρώπης δεσπόζει στο εξωτερικό του μαγαζιού!

Στο εσωτερικό τα αντικείμενα γνωστών καλλιτεχνών από τη διεθνή μουσική σκηνή, δημιουργούν μια Rock ατμόσφαιρα που σε ξεσηκώνει. Τα βασικά αντικείμενα γνωστών καλλιτεχνών της μουσικής σκηνής είναι ρούχα της Shakira, drums των U2, μια κιθάρα του Richie Sambora των Bon Jovi , αλλά και τα γυαλιά της Ελληνίδας Νανάς Μούσχουρη.

Στο Hard Rock Café Glyfada οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν το εκπληκτικό μενού στο οποίο κυριαρχούν τα Legendary Burgers. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το θεσπέσιο Open Face Grilled Sirloin, την πιο λαχταριστή εκδοχή με φιλετάκια που θα σας ταξιδέψουν αμέσως στον αμερικανικό Νότο, ενώ οι εραστές των spicy θα λατρέψουν από την πρώτη μπουκιά με τα specialties όπως το “HRC’s Famous Grilled Fajitas”, ένα παραδοσιακό μεξικάνικο πιάτο. Η απόλαυση ολοκληρώνεται ιδανικά με τα γευστικά επιδόρπια ενώ πολλές είναι και οι επιλογές από αλκοολούχα ποτά και cocktail.Η φημισμένη Μargarita του Hard Rock Café αποτελεί το ιδανικό starter, την ίδια στιγμή που η M

argarita Loco Berry κάνει τον ουρανίσκο να λιώνει από την απόλαυση, το Hurricane μας απογειώνει μέσα στον τυφώνα του και το Bahama Mama μας καλεί να απολαύσουμε την πιο juicy εναλλακτική πρόταση για cocktail.

Last but not least τα αυθεντικά αντικείμενα που θα βρείτε στο Rock shop του
Hard Rock Café Glyfada. Μια μοναδική συλλογή από T-shirts, pins, μπρελόκ, καπέλα, ποτήρια, αντικείμενα που ανάγονται σε απόλυτο συλλεκτικό φετίχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;