Η προσφορά στην τρίτη ηλικία | Ντοκιμαντέρ στην ΕΤ1

Το Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011, στις 15:45 η ET1, θα προβάλει το ντοκιμαντέρ “Η προσφορά για την Τρίτη ηλικία”, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου. Το επεισόδιο αποτελεί το Πέμπτο της σειράς ντοκιμαντέρ κοινωνικού περιεχομένου «Μία κοινωνία… ένα όνειρο».

Η Τρίτη ηλικία αποτελεί στην Ελλάδα μία πληθυσμιακά μεγάλη δύναμη, ενώ το 2050 οι ηλικιωμένοι θα ανέλθουν στο 31,5% του συνολικού πληθυσμού. Το ντοκιμαντέρ, προβάλει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι στη χώρα μας προσπαθώντας συγχρόνως να μας παρακινήσει να τους στηρίξουμε και να αναλάβουμε ενεργό δράση για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις θετικές πρωτοβουλίες που προέρχονται από την Κοινωνία των Πολιτών, δηλαδή από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που λειτουργούν στην Ελλάδα, για τη φροντίδα και την υποστήριξη των ηλικιωμένων. Το ντοκιμαντέρ, πραγματεύεται το θέμα προβάλλοντας την αισιόδοξη και ελπιδοφόρα πλευρά του τονίζοντας την υποχρέωση του καθενός μας να δείχνει καθημερινά στους ηλικιωμένους την αγάπη και το σεβασμό που τους αξίζει.

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Μία κοινωνία… ένα όνειρο» προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 15:45 από την ΕΤ-1. Σκοπός της είναι να αναδείξει τα σημαντικά προβλήματα, που καθημερινά απασχολούν την κοινωνία μας, να προβάλει την προσπάθεια των ΜΚΟ και το ρόλο του εθελοντή ως ενεργού πολίτη, αλλά και να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με το κοινωνικό, πολιτικό γίγνεσθαι, δίνοντας κίνητρο δράσης κυρίως στις νέες γενιές.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σειράς στη διεύθυνση dreamsociety.gr.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε και τη σχετική σελίδα στο Facebook.

(Ευχαριστούμε την Bee Group, εταιρεία παραγωγής για την ενημέρωση)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;