Το Φεβρουάριο τελικά στο Broadway ο…Spiderman!

Από neolaia.gr Team 23 Δεκεμβρίου 2010

Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, να σας επισημάνω ότι ο Bono και ο Edge είναι δύο ανήσυχοι τύποι. Εκτός από την underground καλλιτεχνική πορεία τους με τη μικρή και ασήμαντη μπάντα τους έχουν κυνηγήσει την ανωνυμία και σε άλλα μονοπάτια της Τέχνης όπως αυτά του κινηματογράφου και του θεάτρου. Έχουν ήδη συμβάλλει σε πολλές παραστάσεις και ταινίες, είτε ως συνθέτες του εκάστοτε soundtrack είτε ως παραγωγοί. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να τους δούμε και στο μέρος που οι underground ανώνυμοι καλλιτέχνες μπορούν επιτέλους να λάμψουν…το Broadway(σταματώ την ειρωνεία εδώ).

Πάει καιρός που ανακοίνωσαν πως ανεβάζουν μια πρωτοποριακή παράσταση της οποίας το concept άφησε τους πάντες άναυδους. Το δίδυμο από την Ιρλανδία γνωστοποίησε τότε πως έχει βάλει σκοπό να δώσει σάρκα και οστά στον αγαπημένο  Spidey!

Η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία του Broadway (πάνω από 65 εκατομμύρια δολάρια) που φέρει τίτλο Spider-man: Turn Off The Dark θα περιλαμβάνει οτιδήποτε cool μπορεί να σκεφτεί κανείς στον τομέα της ψυχαγωγίας: ροκ μουσική, comic books, απίστευτα ακροβατικά με ιστούς  και πολλά 3D εφέ. Η ίδια επίσης παραγωγή αντιμετωπίζει και τα περισσότερα προβλήματα στην ιστορία του Broadway αφού εδώ και ενάμιση χρόνο ανακοινώνει τη μία καθυστέρηση μετά την άλλη χωρίς να έχει πλήρως ολοκληρωθεί.

Πρόσφατο παράδειγμα είναι η ατυχής πτώση του stuntman που υποδύεται τον Spiderman στις δύσκολες σκηνές. Λίγο πριν τη λήξη της preview-παράστασης ο μηχανισμός που υποτίθεται πως τον κράταγε ενώ εκείνος πραγματοποιούσε ένα άλμα από τα 10 μέτρα διαλύθηκε και εκείνος έμεινε να πέφτει στο κενό. Ευτυχώς για όλους δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό πρόκειται όμως για το τρίτο στη σειρά περιστατικό ατυχήματος που συμβαίνει στις προετοιμασίες της υπερπαραγωγής. Όπως ήταν λογικό, το project πήρε μια ακόμη αναβολή και αναμένεται να ξεκινήσει πλέον στις 7 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ