To Kinect για Xbox 360 έρχεται στο Balux café!

Υποστηρίζοντας μια τεχνολογία που πρώτη φορά εμφανίζεται σε καταναλωτικό προϊόν, το Kinect για το Xbox 360, σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το σώμα σας για να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και να ψυχαγωγηθείτε, μετατρέποντας στην ουσία εσάς τους ίδιους σε χειριστήριο. Απλά στέκεστε μπροστά από τον επαναστατικής τεχνολογίας αισθητήρα, και το Kinect σας παρακολουθήσει καθώς κινείστε.

Εδώ και τρία χρόνια το BALUX CAFE The house project έχει ανατρέψει τα δεδομένα και έχει δημιουργήσει νέες συνήθειες! Για το λόγο αυτό, από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου πρόκειται να υποδεχτεί τη νέα κονσόλα Xbox 360 μαζί με τον αισθητήρα Kinect για Xbox 360! Ελάτε με τους φίλους σας, για να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, όπου παίζετε χωρίς να χρησιμοποιείτε απολύτως τίποτα! Χωρίς χειριστήρια, καλώδια ή οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα.

Δηλώστε συμμετοχή στους διαγωνισμούς που πρόκειται να διεξαχθούν με έπαθλο ένα Kinect για Xbox 360. Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ξεκινάμε!!!!

Μπείτε στη σελίδα του facebook: BALUX CAFÉ HOUSE PROJECT, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό του παιχνιδιού Kinect Sports και γίνετε εσείς ο νικητής γίνετε εσείς ο νικητής που θα κερδίσει μία κονσόλα Kinect Xbox 360!

Μην το χάσετε…..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;