Φοίβος Δεληβοριάς| The live Party|22/12 @ Fuzz Club

Από neolaia.gr Team 20 Δεκεμβρίου 2010

Γενικές Πληροφορίες

Fuzz club | Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Λεωφ. Πειραιώς & Λεωφ. Χαμοστέρνας), Ταύρος
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
Σημεία προπώλησης: Public, Βιβλιοπωλεία «Ιανός» | H προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει!
Ωρα έναρξης: 21:30| Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Αν είστε φάντασμα, λυκάνθρωπος, βαμπίρ που σιχαίνεται το ´Twilight´, απειθάρχητο ξωτικό, άνεργος σούπερ-ήρωας και κάθε άλλου είδους ανήσυχο εκτόπλασμα, είστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτι του ´Αόρατου Ανθρώπου´ Φοίβου Δεληβοριά στο Fuzz Live Music Club, εξ αφορμής της κυκλοφορίας του καινούργιου του δίσκου από την Inner Ear.
Θα ακούσετε τα καινούργια τραγούδια, θα ενθουσιαστείτε με το πόσο καινούργια θα ακούγονται τα παλιά, θα χορέψετε στους ήχους της εκρηκτικής μπάντας (Γιώργος Κατσάνος, Σταμάτης Σταματάκης, Σωτήρης Ντούβας) , θα μαγευτείτε από την εξωπραγματική Σοφία Σαρρή (Night On Earth, Σανάδες) και είναι σίγουρο πως ως το τέλος θα αφήσετε όλες τις ´αόρατες´ πλευρές σας να φανούν.

Πρόσβαση:
Χάρτη πρόσβασης μπορείτε να βρείτε από εδώ
Σταθμός Ηλεκτρικού «Ταύρος» (Γραμμή 1)

*Λόγω των έργων που γίνονται στο τμήμα του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου από Μοναστηράκι έως Αττική, όσοι χρησιμοποιήσετε τον Ηλεκτρικό από σταθμούς που βρίσκονται μεταξύ του σταθμού «Αττική» και «Κηφισιά», μπορείτε να προσεγγίσετε το χώρο διεξαγωγής της συναυλίας χρησιμοποιώντας τις γραμμές του Μετρό.

**Η συναυλία αυτή είναι μέρος μιας μεγαλύτερης περιοδείας που ξεκινά ο Φοίβος Δεληβοριάς σε όλη την Ελλάδα. Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες θα αναρτήσουμε ένα ακόμα δελτίο τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ