Η Ανδριάνα Μπάμπαλη live στο Kookoo

Από neolaia.gr Team 9 Δεκεμβρίου 2010

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη παίρνει μαζί της τον «Τζον Τζον» και κάνει βόλτες στην Αθήνα. Περπατάνε χέρι-χέρι και τραγουδάνε τις ιστορίες τους που έγιναν τραγούδια. «Ο Τζον Τζον ζει», το καινούριο album της Ανδριάνας Μπάμπαλη με τις μουσικές του Στάμου Σέμση και τους στίχους του Νίκου Μωραΐτη, σε πρώτη live πανευρωπαϊκή παρουσίαση! Σε αυτήν την πρώτη της «τουρνέ» ? σε μεγάλη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα η Ανδριάνα θα έχει στο πλευρό της έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες και βιρτουόζο μουσικό, τον Στάμο Σέμση. Η δισκογραφική τους συνεργασία, συνεχίζεται επί σκηνής για να μας θυμίσει τραγούδια από την πορεία και των δύο αλλά και για να ακούσουμε για πρώτη φορά live τα τραγούδια από το καινούριο τους album «Ο Τζον Τζον ζει». Urban Stories around Athens. Κάθε σταθμός και μια διαφορετική ιστορία. Κάθε live και ένα διαφορετικό event. Κάθε στάση και μια συνάντηση με αγαπημένους φίλους. Μουσικές ιστορίες της πόλης και της παρέας.

Δεύτερος σταθμός αυτήν τη φορά στο κέντρο της Αθήνας στο ΚOOΚOO την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη παίζει με τα τραγούδια του καινούριου album, με τα τραγούδια της από τα προηγούμενα albums, με άλλα που αγαπάει και με αυτά που θα μοιραστεί με τους φίλους της που θα έρθουν στην δεύτερη στάση της Αθηναϊκής της βόλτας. Στο ΚOOΚOO η Ανδριάνα Μπάμπαλη θα έχει στο πλευρό της τον άνθρωπο με τον οποίο έκανε τα πρώτα της βήματα και δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ο άνθρωπος που πρώτος πίστεψε στη φωνή της και στο ταλέντο της και θα είναι μαζί της στο ΚOOΚOO.

Urban Stories around Athens. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη live στο ξεκίνημα μιας χρονιάς που έχει ήδη ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Με 2 τραγούδια από το καινούριο της album να έχουν ξεχωρίσει (Διακοπές στην μπανιέρα, Περιπλανώμενο) και με το «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» να ακούγεται στους τίτλους τέλους της τηλεοπτικής σειράς «Το Nησί».

Παίζουν:
Στάμος Σέμσης: βιόλα, τραγούδι
Ορέστης Πλακίδης: πλήκτρα, programming, ενορχηστρώσεις
Βαγγέλης Τζάτσος: Ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα, μπάσσο

Υπεύθυνος ήχου: Δημήτρης Σωτηρόπουλος

ΚOOKOO Live Music Bar
Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλ.:2103450930
www.kookoo.gr

(Δελτίο τύπου)