Προγνωστικά Στοιχήματος 3/12

Πολύ καλή μέρα η χθεσινή για το site μας με επιτυχίες σε όλες τις στήλες. Η καλή αρχή έγινε με το under στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ, που δυστυχώς δε συνδυάστηκε και με νίκη της ελληνικής ομάδας, που αν και προηγήθηκε στα μέσα του ημιχρόνου, στα τελευταία λεπτά δέχθηκε την ισοφάριση. 1/2 επαληθευμένες επιλογές στη στήλη με τις Μπόμπες, με την ισοπαλία στο ματς της Στεάουα με τη Λίβερπουλ να επαληθεύεται και να μας προσφέρει κέρδη περί τα 70€. 1/2 επιλογές και για τη στήλη του Μπάσκετ, με τη Σολέ να κρατάει το handicap στη Βαρκελώνη, χωρίς να συμβαίνει όμως το ίδιο και για τη Ρεάλ στη Μάλαγα. Εύκολα πέρασε και η επιλογή μας από το ΝΒΑ, με τους Miami Heat, στην επιστροφή του Lebron στο Cleveland, να κάνουν περίπατο και να κερδίζουν με 118-90 τους Cavs. Στα σημερινά, ξεκινάει άλλο ένα κουπόνι τριημέρου σήμερα και οι αγώνες που ξεχωρίζουν είναι το Λάτσιο-Ίντερ και το Σαν Πάουλι-Καϊζερσλάουτερν. Σταδιακά από το απόγευμα θα αρχίσουν να προστίθενται οι αναλύσεις όλων των αγώνων των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Για ότι καλό προκύψει στοιχηματικά θα τα πούμε από τις στήλες μας. Μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανανεωθεί η στήλη του Μπάσκετ, ενώ ήδη από χθες έχει ανανεωθεί η στήλη του Τένις με δύο επιλογές από τα σημερινά ματς. Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα του ΝΒΑ με 13 αγώνες και μέχρι τις 18:00 θα έχει ανανεωθεί η στήλη με τις επιλογές μας.

Παρακάτω θα βρείτε τις αναλύσεις των σημαντικότερων παιχνιδιών που έχει το σημερινό κουπόνι.

213. (21:45) Λάτσιο-Ίντερ: Ντέρμπι στο «Ολίμπικο» ανάμεσα στη 2η Λάτσιο και την 5η Ίντερ. Στο 1-1 έμεινε η Λάτσιο στον αγώνα με την Κατάνια και διατηρήθηκε στο -3 από την κορυφή και τη Μίλαν. Δεν αποδίδει καλά στα τελευταία ματς. Θέλει να δώσει τέλος στην αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών απέναντι στην Ίντερ και να διατηρήσει ή ακόμα καλύτερα να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά. Δεν υπολογίζεται για σήμερα ο Γκαρίδο, χωρίς πάντως η απουσία του να επηρεάζει άμεσα. Το λάθος να προηγηθεί στο «Μεάτσα» έκανε η Πάρμα και το πλήρωσε, με την Ίντερ να την κερδίζει με 5-2. Καταπληκτικό παιχνίδι από Στάνκοβιτς και Καμπιάσο. Τελευταίο ματς στην Ιταλία για την Ίντερ, που μετά τον αγώνα με τη Βέρντερ την Τρίτη θα αναχωρήσει για Αμπού-Ντάμπι για να συμμετάσχει στο Μουντιάλ Συλλόγων. Τιμωρημένος ο Ετο’Ο, συνεχίζουν εκτός οι γνωστοί τραυματίες, πιθανότητες επιστροφής για Μιλίτο.

212. (21:30) Σαν Πάουλι-Καϊζερσλάουτερν: Από το πρώτο λεπτό του αγώνα με τη Βέρντερ βρέθηκε να χάνει η Σαν Πάουλι, αλλά και στη συνέχεια δεν άλλαξε την απόδοση της. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 3-0. Μοναδικό θετικό αποτέλεσμα στα τελευταία έξι ματς η ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Βόλφσμπουργκ. Τιμωρημένος ο Τόραντ, δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Εντυπωσιακή εμφάνιση και εμφατική νίκη με 5-0 της Καϊζερσλάουτερν απέναντι στη Σάλκε, μία εβδομάδα μετά τη σημαντική νίκη στην Νυρεμβέργη με 3-1. Πλέον ανέβηκε στη 12η θέση με 17 βαθμούς. Σκοράρει ανελλιπώς στους αγώνες της. Δεν υπολογίζονται και σήμερα οι Πέτσο, Ρόντνεϊ και Σίμουνεκ.

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις των αγώνων του Europa League αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας, προγνωστικα στοιχηματος .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;