JAHCOOZI live + workshop @ 6 D.O.G.S | 11 Dec

H pop του μέλλοντος έρχεται από το Βερολίνο!

Με τη φράση “Beautiful pop music from the future” χαρακτήρισε, το 2003, ο John Peel τη μουσική των Jahcoozi όταν για πρώτη φορά ακούστηκε το “Black Barbie” και το “Fish” από τη συχνότητα του BBC Radio 1.
Το φουτουριστικό electronic-pop trio από το Βερολίνο έρχεται, για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, για ένα εκρηκτικό, όπως το συνηθίζουν, live show στο Six D.o.g.s., ενώ λίγο νωρίτερα θα μπουν σε ρόλο εισηγητή, στα πλαίσια του Red Bull Music Academy.
Η front woman και stage animal από Βρετανία και Σρι Λάνκα, Sasha Perera μαζί με τον beat-freak Γερμανό παραγωγό Robot Koch και τον Ισραηλινό φετιχιστή του μπάσου, Oren Gerlitz, έχουν έναν μοναδικό τρόπο να παρασύρουν το κοινό ξεπερνώντας με τον πιο ευφάνταστο τρόπο τη φήμη που τους ακολουθεί.
Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τους Aphex Twin, DAT Politics, Chicks on Speed, Jamie Lidell, Tiefschawarz, Mocky, όπως επίσης και ότι έχουν συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες στο είδος τους, όπως είναι, μεταξύ άλλων, οι Asian Dub Foundation, ο Stereotyp ή οι Modeselektor.

Η μουσική τους; Δύσκολο να την περιγράψει κανείς. Βασισμένη στο dub-glitch-step ήχο είναι, όπως οι ίδιοι λένε, μία ειλικρινής pop μουσική με ζεστά μπάσα και οργανικούς crunchy ήχους.

Το line up της ημέρας θα συμπληρώσουν οι Mr. Statik (GR) και Black Athena (GR/UK)

Live Show:Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 23.00

Jahcoozi Red Bull Music Academy Workshop:
Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 19.00

*Για να δηλώσετε συμμετοχή στο workshop, στείλτε e-mail στο info@360records.gr, info@gr.redbull.com με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο)

Περιορισμένος αριθμός θέσεων – θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;