Προγνωστικά Στοιχήματος 2/12

Μεγάλη μέρα η χθεσινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Άρης πήρε τεράστια νίκη με 3-2 στο «Βιθέντε Καλντερόν» επί της κατόχου του Europa Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Ρόζενμποργκ θα προκριθεί στην επόμενη φάση και θα αφήσει εκτός τους Ισπανούς. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας επί Ισπανικού εδάφους και γι΄αυτό το επίτευγμα του Άρη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Σημαντικό διπλό και για την ΑΕΚ με 3-1 στο Σπλιτ επί της Χαϊντουκ, με την «Ένωση» να βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Μακάρι και ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ σήμερα, ώστε να «τριτώσει» το καλό για τις ελληνικές ομάδες και να κλείσει ιδανικά η ευρωπαϊκή εβδομάδα. Πάμε να δούμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

(22:05-ANT1) ΠΑΟΚ- Κλαμπ Μπριζ: Το πιο σημαντικό ματς της φετινής ευρωπαϊκής του πορείας δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ και θέλει να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη μπροστά στην κατάμεστη για άλλη μια φορά Τούμπα από τους οπαδούς του. Ιστορική νίκη απέναντι στη Βιγιαρεάλ με 1-0 και ο ΠΑΟΚ τέθηκε αφεντικό στην υπόθεση πρόκριση. Εντός έδρας ήττα την Κυριακή από τον Ατρόμητο, που έχει περάσει πλέον στο παρελθόν μιας και ακολουθεί το κρισιμότατο ματς με την Κλαμπ Μπριζ. Το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα μπορεί να δώσει από σήμερα την πρόκριση στον ΠΑΟΚ. Σε διαφορετική περίπτωση θα πηγαίνει στην Κροατία τελευταία αγωνιστική για να μην ηττηθεί. Δεν υπολογίζονται οι Μουσλίμοβιτς και Μαλεζάς, ενώ αμφίβολος δίνεται και ο Μπουσαϊντί. Ένα μικρό θαύμα χρειάζεται η ουσιαστικά η Κλαμπ Μπριζ για να προκριθεί στην επόμενη φάση και η αρχή πρέπει να γίνει σήμερα με νίκη στην Τούμπα. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα αποχαιρετά τη διοργάνωση και θα υποδεχθεί αδιάφορη τη Βιγιαρεάλ. Εντός έδρας ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Κακή πορεία και στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 8η θέση με 24 βαθμούς, στο -13 από την κορυφή. Τιμωρημένος ο για άλλο ένα παιχνίδι ο Βάργκας. Πάμε με το Under 2.5 και καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ.

Για τις υπόλοιπες αναλύσεις των αγώνων του Europa League αλλά και τις σημερινές μας προτάσεις επισκεφθείτε το site μας, προγνωστικα στοιχηματος .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
5'
77 - 81
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
1'
25 - 13
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;