Stand-up Comedy | Αι δύο μονόλογοι

Aι δύο πιο εξωφρενικοί μονόλογοι που ετοίμασαν ποτέ. Τα καλύτερά τους από τα χρόνια που ασχολούνται με το stand up comedy εμπλουτισμένα με ότι νέο συμβαίνει στη ζωή και την επικαιρότητα αλλά και multimedia όπου μας δείχνουν τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι!

Αι δύο… μονόλογοι 3η χρονιά. Η 3η χρονιά! Η 3η και πιο φαρμακερή, πιο αστεία και πιο καλή. Όσα ακόμα κι αν πούμε θα είναι λίγα. Γιατί; Απλούστατα διότι η ζωή γίνεται κάθε μέρα και πιο περίεργη δίνοντας όλο και περισσότερες αφορμές για κωμωδία! Από τη Βουλή ως την κρεβατοκάμαρα, από το μποτιλιάρισμα ως την ελληνίδα μάνα, από το κλαμπ ως τη δουλειά, από το καμάκι ως το γάμο, από τον καπιταλισμό ως τη γλώσσα που μιλάνε οι άντρες και οι γυναίκες, από την αστυνομία ως το σούπερ μάρκετ… από όλα όσα γίνονται γύρω μας και είναι πάντα πιο αστεία από όσο φαντάζουν τη στιγμή που συμβαίνουν, ο Γιώργος κι ο Σίλας εμπνέονται και γράφουν και σας δίνουν ραντεβού επί σκηνής για 3η χρονιά. Με τους δύο πιο εξωφρενικούς μονολόγους που ετοίμασαν ποτέ – με εμπλουτισμένη σύνθεση – σας προσκαλούν να δείτε τη ζωή από την καλή αλλά κυρίως από την ανάποδη. Γιατί έτσι έχει περισσότερη πλάκα.

Ένας προβολέας, ένα μικρόφωνο, δύο κωμικοί. Στο πιο δυνατό είδος κωμωδίας, τον μονόλογο. Γιατί τελικά, όλα είναι αστεία αρκεί να θες να το δεις!

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο 21.15
Τιμή εισιτηρίου: 15 €

Το Stand up Comedy είναι η τέχνη του άμεσου γέλιου και ο Σίλας Σεραφείμ και ο Γιώργος Χατζηπαύλου μάς καλούν να δούμε τα πράγματα από την ανάποδη γιατί έτσι έχει περισσότερη πλάκα αλλά κι ενδιαφέρον. Δύο φίλοι που μέσα από τα κείμενά, τους αυτοσχεδιασμούς και τις αυθόρμητες ατάκες τους, κάνουν εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους να συμμετέχουν όλοι σε μία παρέα, με έναν κοινό κώδικα. Το γέλιο.

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
Διεύθυνση:
Παραμυθίας 27 & Μυκάλης
ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Πληροφοριών:
210 345790

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;