ΝΔ | Διαγραφή του Λ. Αυγενάκη λόγω... Ντόρας!

Δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος στις τελευταίες (συνεχείς) δηλώσεις του Λ. Αυγενάκη, ο Αντώνης Σαμαράς, και πριν από λίγο τον διέγραψε!

O λόγος;

Όπως δημοσιεύτηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,

“Eπανήλθε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Λ Αυγενάκης, με νέες δηλώσεις του, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα αν θα συμμετάσχει στη “Δημοκρατική Συμμαχία”. Ολα είναι ρευστά, επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm, o Λευτέρης Αυγενάκης αποφεύγοντας να δεσμευθεί για τις μελλοντικές του κινήσεις. Είμαι βουλευτής της ΝΔ, συνεχίζω να κάνω καθημερινά τη δουλειά μου, με ένταση και αγωνία για την πορεία του κόμματος τόνισε, ενώ εκτίμησε ότι το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, έχει να διανύσει πολύ δρόμο.

Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Πάνου Παναγιωτόπουλου για το νέο κόμμα, τονίζοντας ότι «το αν ένα κόμμα μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν το αποφασίζουμε εμείς, αλλά ο κόσμος ο οποίος εγκρίνει ή απορρίπτει.» Ο βουλευτής της ΝΔ, εξέφρασε την άποψη ότι θα ήθελε να συνεδριάσει η ΚΟ, «να δοθεί η δυνατότητα εκφράσουμε κι εμείς τις απόψεις μας σε ότι αφορά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, ή άλλου είδους κεντρικά πολιτικά ζητήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή απασχολούν τον Έλληνα πολίτη… Χρειάζεται μία πιο πειθαρχημένη δράση, ένα πιο καλά οργανωμένο κόμμα, για να έχει τη μέγιστη δυνατή απόδοση».

Ο κ. Αυγενάκης, ερωτηθείς αν υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί στο πλάι της κυρίας Μπακογιάννη, επανέλαβε ότι η μοναδική του έγνοια είναι να τηρεί την εντολή που έλαβε από τον κόσμο όσο το δυνατόν σωστότερα και τόνισε: «Αυτή τη στιγμή είμαι βουλευτής της ΝΔ, εκλεγμένος δεύτερη φορά στο νομό Ηρακλείου.Κάνω τη δουλειά μου καθημερινά, με ένταση, με αγωνία, για το καλύτερο (…) Λεω τις απόψεις μου, σωστά, μετρημένα και ζητώ την καλύτερη δυνατή λειτουργία του κόμματός μου» Στην παρατήρηση, ότι δεν θέλει να δεσμευθεί για τη μελλοντική του πολιτική στάση, σημείωσε: «Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα, που τι να δεσμευθείς;…Αυτή τη στιγμή, οι εξελίξεις, τα πράγματα, ο κόσμος, δημιουργούν νέες συνθήκες και νέα δεδομένα σχεδόν καθημερινά».

Σχολιάζοντας τη Δημοκρατική Συμμαχία, ο κ. Αυγενάκης εκτίμησε ότι έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμη, «δρόμο με πολλά ρίσκα και παγίδες» και συνέχισε: «Βέβαιο είναι ότι δεν φέρνει κάτι πρωτότυπο, πρωτόγνωρο, φοβερό και τρομερό σε ιδεολογικό επίπεδο. Ωστόσο αφήνει ένα άρωμα ρεαλισμού, το οποίο πιθανόν να έχει ανάγκη η κοινωνία. Μένει να δούμε πράγματα, να εξελιχθεί. Και επαναλαμβάνω, ότι ο δρόμος είναι μακρύς και κρύβει πολλές παγίδες» Αν.Παναγόπουλος”

(Τέλος ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Μάλιστα ο βουλευτής παραχώρησε αντίστοιχες δηλώσεις και σε άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως στον Βήμα 99,5! Η διαγραφή, λοιπόν ήρθε φυσιολογικά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;