Απόψεις | Κίνημα Αποφασισμένων Πολιτών

Από Γ. Τσαλίκης 23 Νοεμβρίου 2010

Σύμφωνα με τις αγορανομικές διατάξεις της Ελλάδας, στα σουβλάκια θα έ-πρεπε να περιέχονται τουλάχιστον 37γρ. ψημένο κρέας και να τυλίγονται σε πίτα βάρους 65 γρ.

Επειδή στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν τηρείται η παραπάνω υπο-χρέωση από τους επαγγελματίες του χώρου, διαμαρτυρόμαστε γιατί ένα από τα τυπικά φαγητά της Ελλάδας και διαφημιστής της στα διεθνή γαστριμαργικά σαλόνια όχι μόνον είναι πανάκριβο αλλά και λιποβαρές .

Στόχος μας η πιστή τήρηση της νομοθεσίας και η τιμή του στο 1€.

Για το λόγο αυτό απευθυνθήκαμε στην διεθνή οργάνωση ThePetitionSite, με 14.000.000 μέλη σε όλο τον κόσμο και 400 συνεργαζόμενες μη κερδοσκοπι-κού τύπου οργανώσει (ThePetitionSite.com), η οποία και έκανε δεκτό το αίτημα μας για έναρξη εκστρατείας παγκόσμιας συλλογής υπογρα-φών μέσω του διαδικτύου, με τίτλο: «GREEK «SOUVLAKI», CHEAPER AND RIGHT WEIGHTING».

Σας καλούμε λοιπόν, να υπογράψετε μαζικά στον ιστότοπο: thepetitionsite.com/1/greek-souvlaki-cheaper-and-right-weighing έτσι ώστε η πληθώρα των υπογραφών μας, να αποτελέσει μοχλό πίεσης για την ταχυτάτη ικανοποίηση του εύλογου και δίκαιου αιτήματος μας.

Τα 30 δευτερόλεπτα που θα χρειαστούν για υπογράψετε, θα κάνουν την διάφορα μεταξύ του αποφασιστικού και αποφασισμένου πολίτη.

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινήσεις στο
E- mail: stavros.stathopoulos@yahoo.gr

(Δελτίο Τύπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ