Παναθηναϊκός | Επίσημα προπονητής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

Βρήκε και επίσημα νέο προπονητή ο Παναθηναϊκός και ο εκλεκτός είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Πορτογάλος που ακουγόταν έτσι κι αλλιώς τις τελευταίες μέρες ως δεδομένος. Ο Φερέιρα θα είναι σήμερα στο ΟΑΚΑ στις εξέδρες για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή, ενώ επίσημα στον πάγκο θα βρεθεί για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λίγο μετά τη μία το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία του Νικόλα Πατέρα μαζί με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Η συνάντηση είχε διάρκεια περίπου μια ώρα και αμέσως μετά το τέλος της, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Θα κατέβει σε λίγο ο νέος προπονητής να σας κάνει δηλώσεις. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι απόψε».

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος για το συμβόλαιο που υπέγραψα με το σύλλογο. Αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και το απόγευμα θα δω το παιχνίδι. Έχω έρθει με μεγάλη όρεξη για δουλειά, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να βοηθήσω, γιατί αυτή η δουλειά είναι σημαντική για μένα. Ο σύλλογος μου έδειξε εμπιστοσύνη και θέλω να την ανταποδώσω και να πετύχω με την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;