Ο Mark Angelo αποκλειστικά στο neolaia.tv!

Who the F*** is Mark Angelo?

Όταν έχεις ραντεβού με την επιτυχία το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι στην ώρα σου. Αυτό έκανε και ο Mark Angelo, ένας νέος μουσικός παραγωγός που το τελευταίο διάστημα έχει ανατρέψει τα ελληνικά μουσικά δεδομένα αποδεικνύοντας ότι το λαϊκοποπ δεν είναι ο μόνος δρόμος για την καθιέρωση και την επιτυχία.

Tο neolaia.gr συνάντησε τον ταλαντούχο Mr Mark στην πλατεία Κεραμεικού, και μετά απο αυτή τη συνέντευξη θα είστε και εσείς βέβαιοι πως ήρθε για να μείνει.

Mark F. Angelo: Who is Who

Ο Mark F. Angelo γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τα πρώτα του μουσικά βήματα έγιναν σε νεαρή ηλικία, καθώς φοίτησε σε μουσικό σχολείο, κάτι το οποίο τον οδήγησε στη σύνθεση αλλά και στην παραγωγή μουσικής τόσο για τον ίδιο, όσο και για άλλους καλλιτέχνες. Σε ηλικία μόλις 22 χρόνων, απολαμβάνει το πρώτα του 2 releases, στις Αμερικανικές System Recordings και Red Dust Records ενώ ένα χρόνο αργότερα, υπογράφει με τη Bonzai Music.

Το 2009 υπογράφει στη MY Group, όπου πλέον αρχίζει να δουλεύει με ανερχόμενους και ταλαντούχους ανθρώπους όπως οι Vegas και η Shaya. Η τελευταία μάλιστα συμμετέχει στο πρώτο του single με τίτλο ‘My Radio’! Μια πολύ σημαντική συνεργασία για τον Μark F. Angelo ήταν και το theme track των Mad Video Music Awards 2010 by Vodafone, “Far From Everythingfeaturing Shaya, το οποίο έχει την υπογραφή του!

Το καλοκαίρι του 2010 ο Μark F. Angelo κυκλοφόρησε το προσωπικό του cd Play.Pause.Stop.Rewind.” από την MY Group και την Sony Music, το οποίο περιλαμβάνει special all star συμμετοχές όπως: Onirama, Vegas, Alex Kavvadias (Matisse), Shaya, Λυδία, Jamie Jay, Hazel.

Τον Σεπτέμβριο 2010, κυκλοφόρησε το τρίτο single με τίτλο “Μη σε νοιάζει” με τη συμμετοχή των Vegas, το οποίο μάλιστα αποτελεί και το theme track του τηλεοπτικού show του Alpha, Big Brother. Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησαν και δύο νέες version του Far From Everything. Πρόκειται για την ατμοσφαιρική-acoustic εκδοχή από τον Mark F. Angelo αλλά και το club remix από τον διεθνούς φήμης Βέλγο παραγωγό, Emanuel Kosh.

Special Thanks

Στη Μαρία Κωφίδου για μία ακόμη καταπληκτική συνέντευξη, στον Κυριάκο Μακαρονίδη για την καλλιτεχνική επιμέλεια, τη σκηνοθεσία, τις λήψεις και το μοντάζ.

Δείτε όλες τις συνεντεύξεις που έχουμε πάρει, από τη σελίδα Neolaia Συνεντεύξεις!


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;