Ζώδια | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15/11 μέχρι 21/11

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν αυτήν την περίοδο και κάντε τη ζωή σας καλύτερη,να πιστεύετε στον εαυτό σας περισσότερο, φίλοι μου . Αποφύγετε ανθρώπους που σας ρίχνουν τη διάθεση και σας αγχώνουν . Επικοινωνήστε με φίλους που έχουν τον τρόπο να σας χαλαρώνουν.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)
Σιγά – σιγά τα προβλήματα αρχίζουν να αντιμετωπίζονται επειδή εσείς έχετε την εσωτερική δύναμη για να αγωνιστείτε κερδίζοντας το παιχνίδι. Αποφύγετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας ή να προσεγγίσετε ερωτικά τον σύντροφο γιατί θα απογοητευθείτε απ’ την απρόσιτη του στάση.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)
Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον τομέα της καριέρας. Αρκεί να μην περιμένετε από συνομήλικούς σας (ή περίπου συνομήλικούς σας) να μεσολαβήσουν προκειμένου να προωθήσετε επαγγελματικούς στόχους. Επιδιώξτε επαφές με πρόσωπα γηραιότερα και πιο καταξιωμένα στο χώρο σας, τα οποία είναι σε θέση να επισπεύσουν την υλοποίηση των σχεδίων σας. Μέχρι τέλος Νοεμβρίου πάντως, σημειώστε ότι το παρασκήνιο θα λειτουργεί προς το συμφέρον σας και καλό είναι να μην απαιτείτε απόλυτη διαφάνεια ευθύς εξαρχής. Μυστικές ή ανεπίσημες συμφωνίες θα έχουν την έκβαση που επιθυμείτε.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Η ευνοϊκή όψη Ήλιου – Δία – Ποσειδώνα, φέρνει από αυτή την εβδομάδα μια αρκετά θετική ανάσα για εσάς, κυρίως αποφορτισμένη από τα κακώς κείμενα της τελευταίας περιόδου. Δρομολογήστε επαγγελματικά θέματα και συναντήσεις στον τομέα των σχέσεων. Με την Αφροδίτη σε ευθύδρομη πλέον πορεία, εστιάστε στο να δοθούν ουσιαστικές λύσεις μέσα από ξεκαθαρίσματα και κλείστε εκκρεμότητες που σας αποσυντονίζουν.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Για σας τους Λέοντες η περίοδος αυτή είναι καλή. Νιώθετε αρκετά έντονα. Έχετε κέρδη σε όλους τους τομείς. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε το νέο νόημα της ύπαρξής σας. Αναδυόμενοι από μέσα σας θα έχετε την ευκαιρία να απελευθερώσετε νέα ενέργεια και ενθουσιασμό που θα βασίζεται στην προσωπική σας σχέση Περνώντας ο Ήλιος στον Τοξότη στις 21 και παραμένοντας στον 5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου για διάστημα ενός μήνα θα ενεργοποιήσει την αισθηματική σας ζωή. Για τους περισσότερους από εσάς αυξάνεται το ερωτικό τους πάθος και η τάση τους να κατακτήσουν αναζητώντας απλώς την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δέσμευση.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Στην εργασία σας μπορείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τα σχέδια σας . Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις . Οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα αυξήσουν τα έσοδά σας σημαντικά. Με τον ερωτισμό σας στα κόκκινα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σας . Αφήστε πίσω το παρελθόν. Αγαπητοί αδέσμευτοι τα άστρα σας στέλνουν τις θετικότερές επιρροές τους για να μπορέσετε να κάνετε μια νέα γνωριμία.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Αντλώντας δύναμη και εμπιστοσύνη από το σύντροφό σας, αναθεωρείτε μακρόχρονες αντιλήψεις που εμπόδιζαν τη συναισθηματική σας ολοκλήρωση. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και προσπαθήστε να βάλετε ένα «φρένο» στις καταναλωτικές σας τάσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Περισσότερα κέρδη θα εισπράξετε αυτή την περίοδο, αλλά θα πολλαπλασιαστούν και τα έξοδά σας για διασκέδαση και κάποιες απολαύσεις. Ίσως να πραγματοποιήσετε μία αγορά που υπερβαίνει κατά πολύ τα έσοδα σας και μάλλον θα γίνει για την αυτοπροβολή σας. Στις 6, 7 και 8 οι εκπρόσωποι του αντίθετου φύλου θα σας βρουν ιδιαίτερα ελκυστικούς και αισθησιακούς μη μπορώντας να αντισταθούν στη γοητεία σας. Περιορίστε μετά τις 22 που ο Ήλιος θα είναι στον Τοξότη κάθε σας κτητικό συναίσθημα και επίσης, μην οικειοποιείστε πράγματα άλλων. Αυξημένες θα είναι και οι συναλλαγές σας, θέλοντας μέσω αυτών να προβληθείτε κοινωνικά.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Ο Άρης στο ζώδιο σας και η όψη Δία – Ουρανού φορτίζουν έντονα αυτή την εβδομάδα τον τομέα της επικοινωνίας μέσα από αποκαλύψεις, αντιπαραθέσεις αλλά και παρασκηνιακές κινήσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συμβόλαια, δικαστικές υποθέσεις, θέματα σπουδών και μετακινήσεις. Προσέξτε τι λέτε σε ποιον, ώστε να μην εκτεθείτε. Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Μη χάνετε το χρόνο σας επιχειρώντας να μοιραστείτε με φιλικά σας πρόσωπα την έντονη διαίσθηση που έχετε αυτή την περίοδο και δίνοντάς τους συμβουλές με σκοπό να αποφύγουν μελλοντικά σφάλματα. Θυμηθείτε ότι η πείρα δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά αποκτάται μέσα από ατομικές εμπειρίες, χαλαρώστε και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην ψυχαγωγία σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)
Φαίνεται πως μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Σκορπιό να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε στο κοινωνικό και όχι στο προσωπικό πεδίο. Η συγκεκριμένη περίοδος σας υποβάλλει σε αυτοπεριορισμούς και αυξημένες κοινωνικές υποχρεώσεις. Πολλοί από εσάς, αδιαφορώντας για το προσωπικό τους όφελος, θα θελήσουν να εργαστούν με άλλους για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, ιδιαίτερα μετά τις 22, που ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη. Η ανάγκη σας για ελευθερία θα οδηγήσει τις προσωπικές σας σχέσεις και την αισθηματική σας ζωή σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Κάποιο άτομο απ’ το ευρύτερο περιβάλλον φαίνεται μετά τις 22.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα δεν θα πρέπει να παραμελείτε τομείς που είναι εξίσου σημαντικοί όσο και η δουλειά σας. Διατηρείστε ζωντανή την επικοινωνία στις σχέσεις με ανθρώπους που σας αξίζουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, αν κάνετε σωστές κινήσεις, σύντομα θα δείτε να πραγματοποιούνται τα όνειρα σας. Αποβάλετε ανασφάλειες.

sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;