Beyonce | “I Am…World Tour” | Δείτε αποκλειστικά το trailer!

Το “I AM…WORLD TOUR” θα κάνει πρεμιέρα στο 90λεπτο αφιέρωμα του ABC για την Beyonce στις 25 Νοεμβρίου.

Η Music World/Columbia Records ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία της Beyoncé “I AM…WORLD TOUR”, ένα ολοκαίνουριοDVD το οποίο θα περιέχει live εμφανίσεις της από την πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία της.

Το ABC θα προβάλει αυτό το DVD την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου.

Η deluxe edition του “I AM…WORLD TOUR” της Beyonce –που περιλαμβάνει DVD, live audio CD, ένα αποκλειστικό documentary και ένα 40σέλιδο booklet—θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου. Η Blu-ray version θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.

Παραγωγή, σκηνοθεσία και επιμέλεια έχει κάνει η ίδια η Beyoncé για την δική της εταιρεία Parkwood Pictures. Το “I AM…WORLD TOUR” DVD είναι μια φανταστική εμπειρία και περιέχει οπτικό υλικό από τα shows της σε όλο τον κόσμο, όπως από πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας, της Νότιας Αφρικής αλλά και της Αμερικής.

Το DVD περιέχει behind-the-scenes σκηνές, εντυπωσιακές εμφανίσεις, συμμετοχές πάνω στην σκηνή από superstars όπως ο Kanye West και ο Jay-Z, καθώς και εκθαμβωτικά κουστούμια.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε 90 λεπτά βλέποντας την εξαιρετική Beyonce στη σκηνή, οπού την τελευταία της περιοδεία την παρακολούθησαν πάνω από 1.1 εκατομμύρια fans. Εμφανίστηκε σε 32 χώρες πραγματοποιώντας πάνω από 100 shows.

Για την προώθηση του τρίτου solo album της, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα και 15 εκατομμύριαdigital singles παγκοσμίως η Beyonce περιόδευσε από τον Μάρτιο του 2009 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2010. Η περιοδεία είχε τον τίτλο “I Am…World Tour” ενώ ο δίσκος της “I Am…Sasha Fierce” κέρδισε 6 Grammy βραβεία, πραγματοποιώντας ρεκόρ, το ρεκόρ για τα περισσότερα βραβεία μέσα σε ένα χρόνο από γυναίκα τραγουδίστρια.

Η Beyonce έχει πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και είναι η πιο δημοφιλής ενεργή γυναίκα τραγουδίστρια όλων των εποχών. Στις πωλήσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται και τα solo album της αλλά και αυτά με τις Destiny’s Child.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;