Ζώδια | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 8/11 - 15/11

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Οι κινήσεις σας καλό θα ήταν να είναι προσεκτικές. Αποφύγετε να κάνετε πράγματα αν δεν τα έχετε μελετήσει πριν με προσοχή. Να είστε συνετοί. Φροντίστε αν έχετε σκοπό να κάνετε ανακοινώσεις να προσέξετε σε ποιους θα τις κάνετε. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και προσοχή.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)
Η Νέα Σελήνη ο Ερμής, ο Ήλιος και η ανάδρομη Αφροδίτη απέναντί σας στον Σκορπιό, εντείνουν την ενασχόληση σας με οικονομικά θέματα αλλά και σχέσεις που δυσλειτουργούν εδώ και καιρό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε υπονομεύσεις, παρασκήνιο αλλά και παγίδες. Η περίοδος που διανύετε θα σας φέρει αντιμέτωπους με την τάση σας να δημιουργείτε φαντασιώσεις και χαώσεις που κωλύουν τις σχέσεις σας σε κάθε τομέα και είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν άμεσα από εσάς.

Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)
Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε κινήσεις που στοχεύουν στην αναβάθμιση της δημόσιας εικόνας σας. Η συνύπαρξη Δία και Ουρανού στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ανεβάζει την αξιοπιστία και το επαγγελματικό σας γόητρο στα ύψη. Αυτή την εβδομάδα θα είστε σε θέση να γοητεύσετε τους πάντες. Αν μάλιστα καταφέρετε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο, κάθε κίνησή σας θα στεφθεί με επιτυχία.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Με τον Πλούτωνα να κάνει αντίθεση με τον Ήλιο σου από τον 7ο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας πολεμικά σενάρια μεταξύ εσού και κάποιου άλλου που σε κυνηγάει για να σε υποτάξει θέλεις δε θέλεις, για να σε εκμεταλλευτεί επαγγελματικά η συναισθηματικά , ή για να σε παρασύρει σε μια μάχη όπου επικρατεί το δίκιο του ισχυρότεροι κι όπου τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη επιτρέπονται, δεν έχεις και πολλές επιλογές ειρήνης ή ασφάλειας.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Με την Νέα Σελήνη και μια πλειάδα πλανητών από την Σκορπιό σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί την εβδομάδα που έρχεται σε κάθε τομέα. Κάντε σημαντικά ξεκαθαρίσματα, αποφεύγοντας να αφήσετε το παραμικρό στην τύχη του και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να μην πέσετε θύμα χαοτικών καταστάσεων, παρασκηνίου και εξαπατήσεων. Αξιοποιήστε την εύνοια του Άρη και κινηθείτε με σταθερότητα, ρεαλισμό και μέτρο.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Η τρέχουσα εβδομάδα θα φέρει στο προσκήνιο αλλαγές που σχεδιάζατε εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σας. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις εντάσεις που θα προκληθούν κατά την εφαρμογή τους, καθώς και η δική σας ανάγκη για αυτές είναι μεγάλη και οι δυνάμεις που θα θέλουν για την διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης θα είναι ισχυρές. Αν χρειαστεί μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους φίλους σας και την οικογένεια σας. Αισθηματικά η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, μόνο αυτή τη φορά από το ζώδιο του Ζυγού και από τη μια σας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις που έχετε αφήσει μισοτελειωμένες στο παρελθόν και από την άλλη δημιουργεί εντάσεις και σύγχυση ανάμεσα σε εσάς και στις σταθερές ερωτικές σας σχέσεις.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Η Νέα Σελήνη στο γειτονικό σας ζώδιό του Σκορπιού και μια πλειάδα πλανητών, σας στρέφουν να αποδιαστρεβλώσετε σχέσεις και συνεργασίες, κάνοντας μια νέα αρχή. Επαναπροσεγγίσεις σε κάθε τομέα, σας βοηθούν να εξυγιάνετε καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, με κόστος την αποδιοργάνωσή σας. Αναλάβετε τις σωστές και γόνιμες ευθύνες, που σας απαλλάσσουν από αρνητικές καταστάσεις και σας αντανακλούν την αγάπη τους σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Πολλοί Σκορπιοί ρωτάνε με αγωνία: «Πότε θα τελειώσει;» εννοώντας πότε θα γυρίσει σε ορθή πορεία η Αφροδίτη που ταλαιπωρεί το ζώδιό τους εδώ κι αρκετές εβδομάδες δημιουργώντας προβλήματα σε αυτοεκτίμηση, σχέσεις, καρδιά και τσέπη. Αν και στις 18 Νοεμβρίου σε μια καλή συγκυρία Αφροδίτη και Δίας γυρίζουν σε ορθή πορεία βοηθώντας σε να ανακτήσεις ένα κομμάτι της χαμένης αισιοδοξίας και μειώνοντας ταυτόχρονα τις αντιξοότητες, εν τούτοις ο Κρόνος συνεχίζοντας τη διέλευσή στον σκοτεινό 12ο οίκο θα εξακολουθήσει να αναμοχλεύει αισθήματα ήττας.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σας από την Τρίτη και μετά, θα έχετε τις ευκαιρίες να τακτοποιήσετε τα προσωπικά σας ζητήματα που κρατούν δεσμευμένη τη σκέψη σας. Θα νιώσετε απελευθερωμένοι και ήρεμοι καθώς ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος θα φύγει από πάνω σας. Η τύχη και η αισιοδοξία θα είναι σύμμαχοι σας και η αξιοποίηση αυτών των δύο παραγόντων θα σας φέρει αποτελέσματα ακόμη και στα επαγγελματικά σας σχέδια που βρίσκονται σε αναμονή. Σε αυτόν τον τομέα οι επικοινωνίες σας αποκαθιστώνται και επιτέλους μπορείτε τώρα να προωθήσετε τις ιδέες σας και τα σχέδια σας με τον κατάλληλο τρόπο. Επίσης δώστε προτεραιότητα και στα οικονομικά σας μιας και οι μέρες είναι ιδανικές για να καταφέρετε να πάρετε κάποια αύξηση ή να βρείτε άλλους πόρους εσόδων.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Κάποια εμπόδια που παρουσιάζονται τώρα ίσως σπάσουν το προφίλ ηρεμίας και αυτοσυγκράτησης που είχατε παρουσιάσει τόσο καλά . Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση, προτού σκεφθείτε καλά τι συμβαίνει και τι πήγε στραβά. Μην διστάσετε να συμβουλευτείτε φίλους. Οι αδέσμευτοι φίλοι, θα καταλάβετε πως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον νιώθει κάποια πράγματα για εσάς που διστάζει, όμως, να σας τα δείξει Κάντε εσείς το πρώτο βήμα, αν ενδιαφέρεστε . Δεσμευμένοι: τα άστρα σας ωθούν να σκεφθείτε αν η σχέση σας αξίζει τις θυσίες που κάνετε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Αν έχετε σοβαρό δεσμό αυτήν την εβδομάδα ήρθε ο καιρός να τον ανακοινώσετε και γιατί όχι να τον επισημοποιήσετε. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της σο ζώδιο του Ζυγού την Τρίτη και αν σε και σε ανάδρομη πορεία σας κάνει πιο δυναμικούς και τολμηρούς από ότι συνηθίζετε το τελευταίο διάστημα. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας επέστρεψε σε κανονική πορεία από τις 7 του μήνα και το μέλλον σας προδιαγράφεται αρκετά ευνοϊκό τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σας. Απαλλαχθείτε τώρα από βάρη του παρελθόντος και κάντε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Βρείτε το σθένος να διεκδικήσετε αυτήν την αύξηση που τόσο καιρό αναβάλετε και με την εργατικότητα και την αξιοπιστία που εκπέμπετε ανακαλύψτε τρόπους και διαδικασίες για να πετύχετε όλων των ειδών τους στόχους σας. Το Σαββατοκύριακο ευνοούνται οι μετακινήσεις και είναι μια καλή ευκαιρία να δραπετέψετε λίγο από τον φόρτο της καθημερινότητας σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Άρης στον Τοξότη σηματοδοτεί επαγγελματική ένταση που στην καλύτερη περίπτωση σε εξελίσσει θετικά και στη χειρότερη σε βάζει σε μια σωσίβια λέμβο με επαγγελματικούς αντίπαλους και ελάχιστο νερό να μοιραστείτε. Σε τέτοιου είδους διελεύσεις παίζονται παιχνίδια εξουσίας με συναδέλφους ή αφεντικά, ή και πελάτες και δημιουργούνται ρήγματα ή εκρήξεις: παραιτούμαι, φεύγω, αλλάζω δουλειά, μέχρι εδώ ήταν. Κάνε ένα βήμα πίσω αν δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο σωτηρίας. Η είσοδος της ανάδρομης Αφροδίτης στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού (8/11-18/11) φέρνει χρέη, λογαριασμούς, δυσαρέσκειες με το σύντροφο που μπορεί να έχουν οικονομική αιτία.

Ζώδια από το sexystar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;