GLOBO | Το CitronGO! και στη Βουλγαρία

Σε εμπορική συνεργασία με το δεύτερο μεγαλύτερο πάροχο κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία, τη GLOBUL, θυγατρική της Cosmote και μέλος του Ομίλου Deutsche Telekom, προχώρησε η GLOBO. Η συνεργασία των δύο πλευρών αφορά στη διάθεση της πλατφόρμας CitronGO! στην πελατειακή βάση της GLOBUL, κάτω από την εμπορική επωνυμία WAZ’UP.

Το CitronGO! είναι μια διαδραστική πλατφόρμα που παρέχει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε χρήστη να μετατρέψει μια απλή συσκευή κινητού τηλεφώνου σε «smartphone» με απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας, ενοποιώντας πολλαπλές υπηρεσίες όπως email, social networking, instant messaging, contacts, calendar κ.α , προκειμένου ο χρήστης να είναι πάντα σε επαφή με τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες του.

Η υπηρεσία WAZ’UP με βάση το CitronGO! παρέχει στην πελατειακή της βάση τα εξής προνόμια: γρήγορη και εύκολη πρόσβαση των συνδρομητών σε οποιουσδήποτε e-mail λογαριασμούς τους, στα πιο γνωστά παγκοσμίως Social Networking Sites (Facebook, Youtube, Twitter, κτλ) στις επαφές, στο ημερολόγιο τους, άμεση επικοινωνία με όλους τους Instant Messengers, καθώς επίσης και δυνατότητες διαχείρισης, αρχειοθέτησης, αποθήκευσης και αποστολής αρχείων μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο, οπουδήποτε, οποτεδήποτε και δια μέσου οποιασδήποτε συσκευής κινητού τηλεφώνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;