Ευγένιος Δερμιτάσογλου | Ράδιο Σκούρο Ανοιχτό

Ο Ευγένιος μέσα στον ταξιδιωτικό του σάκο κουβαλάει τρεις δίσκους («Κρύσταλλα του νου», «Βαρύ φορτίο», «Η αγάπη πάει με κουπιά»), μουσικές παραστάσεις, θεατρικές συναυλίες, δημιουργικές συνεργασίες, πολλές ιδέες και αστείρευτο κέφι. Έχει σίγουρα χιούμορ, πάθος, ρεζέρβα χορδές κι ένα ολόκληρο στοκ από μελωδίες και στίχους λίγο πριν συναντηθούν. Έχει και φαντασία για να μπορεί να επινοεί και αθωότητα για να μπορεί να ονειρεύεται.

Με όλα αυτά στον ώμο διασχίζει χοροπηδώντας την ελληνική μουσική σκηνή. Μαζεύει νέους ήχους και ξαναανακαλύπτει τους παλιούς. Τους μοιράζεται με φίλους κι όμως ο σάκος δεν αδειάζει ποτέ. Αντιθέτως όλο και γεμίζει. Με διαφορετικές φωνές, ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις, καινούριες προτάσεις, αυτοσχεδιασμούς, και γνήσια ξεφαντώματα στο πάλκο, στο δρόμο και στο στούντιο.

Με καθημερινές ιστορίες, μελωδικούς ψιθύρους και σπαρακτικές κραυγές.

Με τραγούδια που άλλοτε διαδηλώνει μια αγανακτισμένη παρέα κι άλλοτε σιγομουρμουρίζει μια περαστική μοναξιά.

Όταν ανοίγει τον ταξιδιωτικό του σάκο βγαίνουν χρώματα.

Σκούρα ανοιχτά. Ταιριαστά με μια εποχή αντιφάσεων που αν μη τι άλλο έχει ανάγκη την καλή μουσική.

Το «Ράδιο Σκούρο Ανοιχτό» είναι ένα album που μοιάζει με ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλάζει διαθέσεις και σε παίρνει μαζί του χωρίς να το πολυκαταλάβεις.

Αρνείται να περιοριστεί σε μουσικές φόρμες και «είδη» και αγκαλιάζει ότι φέρει ο άνεμος και η έμπνευση της στιγμής.

Έχει φίλους και ομοϊδεάτες για συνοδοιπόρους. Την Φωτεινή Βελεσιώτου, με την πρωτόγονη φωνή της στο «Γυάλινη Χαρά». Τον Μπάμπη Παπαδόπουλο (Τρύπες) με τις κιθάρες του, το ρυθμό των τυμπάνων του Γιάννη Μήτση (Ξύλινα Σπαθιά), τη διακριτική φωνητική παρουσία της Λιζέτας Καλημέρη και του Γιώργου Ανδρέου που ανέλαβε την ευθύνη της παραγωγής.

Το «Ράδιο Σκούρο Ανοιχτό» το μόνο που απαιτεί είναι ανοιχτή καρδιά και αυτιά. Τα τραγούδια θα αναλάβουν τα χρώματα και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;