Αντώνης Ρέμος |

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες δημοσίευμα που ανέφερε πως δεσμεύεται η περιουσία του Αντώνη Ρέμου, λόγω της δικαστικής διαμάχης του με την προηγούμενη εταιρεία του, τη Sony Music.  Για όσους δε θυμούνται, ο Αντώνης Ρέμος δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την προηγούμενη δισκογραφική του εταιρεία, μιας και του ζητάται τώρα να πληρώσει 1.000.000 ευρώ, με την υπόθεση να εκκρεμεί. Παρά τις αρκετές λεπτομέρειες του δημοσιεύματος περί δέσμευσης περιουσίας, ο τραγουδιστής έρχεται να απαντήσει, θέλοντας δηλαδή να εκφράσει και τη δική του γνώμη.

Λέει λοιπόν σε ανακοίνωσή του:

«Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν και αναπαράγονται ανεξέλεγκτα από και σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπό τον ψευδεπίγραφο τίτλο των ειδήσεων, ανακρίβειες και ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τη δικαστική διαμάχη μου με την εταιρεία SONY.

Είναι απολύτως ψευδή τα περί δήθεν δέσμευσης της περιουσίας μου από την εταιρεία SONY, όπως είναι και απολύτως ανακριβή τα περί δήθεν «νομικής» ανικανότητάς μου να εισπράξω αμοιβές από την εργασία μου. Όλα αυτά τα ευφάνταστα δεν είναι παρά κατευθυνόμενα εφευρήματα που μοναδικό σκοπό έχουν να βλάψουν εμένα και την οικογένειά μου, καθώς και να μου προκαλέσουν ζημία στην επαγγελματική μου πορεία.

Παρά τα όσα διοχετεύει η εταιρεία SONY και οι ιθύνοντες αυτής τόσο στα ΜΜΕ, όσο και σε κάθε έναν δραστηριοποιούμενο στο χώρο, η πραγματικότητα είναι μία: Η εταιρεία SONY, προφανώς αισθανόμενη πανίσχυρη απέναντι στα μέσα, ξεκίνησε έναν πόλεμο λάσπης και κατασυκοφάντησής μου, επειδή όταν έληξε η μεταξύ μας συνεργασία, εγώ «τόλμησα» να αρνηθώ την περαιτέρω ανανέωσή της.

Η αποικιοκρατική άποψη της συνεργασίας είναι συνήθης για τη SONY, η οποία στην πορεία των χρόνων έχει απολέσει πληθώρα καλλιτεχνών για το λόγο αυτό. Εγώ αισθάνομαι ότι όλ’ αυτά τα χρόνια πρόσφερα πολλά στη συγκεκριμένη εταιρεία, η δε στάση της τον τελευταίο καιρό δικαιώνει περίτρανα την απόφασή μου να διαχωρίσω οριστικά την καλλιτεχνική μου πορεία από αυτήν.

Ευτυχώς για τους καλλιτέχνες, εταιρείες υπάρχουν πολλές. Δυστυχώς για τις εταιρείες ο κάθε καλλιτέχνης είναι μοναδικός. Δυστυχώς για τη SONY, η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία προσφεύγω πλέον, προκειμένου να προστατευθώ σαν άτομο και σαν καλλιτέχνης από την άδικη και απρόκλητη επίθεση που υφίσταμαι τον τελευταίο καιρό από τη SONY, και βλέπει και ακούει και κρίνει με μοναδικό γνώμονα το νόμο».

Όχι, κανείς μας δεν ξέρει τι συμβαίνει ανάμεσα στον τραγουδιστή και την δισκογραφική, αλλά σίγουρα κανένα δημοσίευμα δεν πρέπει να δείχνει σίγουρο αν δεν είναι. Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι και καλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;