Ελεονώρα Μελέτη | Καρφί, αλλά για πού;

Από neolaia.gr Team 29 Οκτωβρίου 2010

Εκνευρισμένη ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και αποφάσισε να μην το κρατήσει μέσα της, γράφοντας στο twitter ένα μεγάλο κείμενο, απευθυνόμενο σε συντάκτη δημοσιεύματος περιοδικού, χωρίς όμως να προδίδει το όνομά του.

Έγραψε λοιπόν: «Πόσο γελοίο είναι που κάθε τυχάρπαστος έχει στήλη που τη λένε opinion! Αυτό δε, γίνεται ακόμα πιο τραγελαφικό όταν το συγκεκριμένο άτομο βρίζει τους πάντες που κάνουν τηλεόραση προσπαθώντας να κρύψει το δικό του καημό να βγει στο γυαλί! Το χειρότερο δε, αυτοβαφτίζεται επιστήμων με τη διάφορα ότι το άτομο αυτό κατακεραυνώνει την ελληνική γλώσσα με κάθε τρόπο αναζητώντας έτσι ένα χαρακτήρα εντυπωσιασμού στα κείμενά του. Και για να κλείσω, αν κάποιος που θάβει βρεθεί μπροστά του, κάνει υπέρτατες κωλοτούμπες προκειμένου να κρυφτεί, από ντροπή. Και να φανταστεί κανείς πως αν δεν είχε τα ερωτικά κονέ του, εκτός από άποψη -που ούτως ή άλλως δεν έχει- δεν θα είχε ούτε… opinion! Αν δεις καράβι στο βουνό…»

Ναι, δεν αναφέρεται σε εκείνη, το ξεκαθάρισε σε επόμενο tweet, αλλά και πάλι δε μας βοήθησε να ξεσκεπάσουμε το άτομο. Δώσε hint Ελεονώρα!!