Σταύρος Σιόλας – Ευτυχία Μητρίτσα live @ ALMAZ

Από Χρήστος Πανάγος 27 Οκτωβρίου 2010

H Ευτυχία Μητρίτσα και o Σταύρος Σιόλας, δύο νέα ονόματα της Ακτή Live ‘n’ Studio που μας συστήθηκαν φέτος μέσα από τις προσωπικές τους κυκλοφορίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό ζωντανό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη 3 και την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην σκηνή του Almaz στο Γκάζι για να μας παρουσιάσουν μια επιλογή από δικά τους κομμάτια, αλλά και αγαπημένες συνθέσεις άλλων δημιουργών. Από Χατζηδάκι μέχρι Leonard Cohen, η Ευτυχία και ο Σταύρος διασκευάζουν με το δικό τους στίγμα παραδοσιακά, λαϊκά και νεώτερα τραγούδια με μοναδικό τρόπο σε ένα εξαιρετικό live.

Η Τετάρτη 10 Νοεμβρίου θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά, καθώς θα περιλαμβάνει ένα guest appearance από δυο γνωστά και αγαπημένα ονόματα του χώρου, την Μελίνα Κανά και τον Γιώργο Ανδρέου!

Μαζί τους οι:

  • Νίκος Χριστόπουλος: τύμπανα
  • Άγγελος Παπαδάτος: ηλεκτρικό & ακουστικό μπάσο
  • Λευτέρης Πούλιου: πλήκτρα & άλτο σαξόφωνο
  • Τίμος Παύλου: κιθάρες

Ηχολήπτης: Άκης Πασχαλάκης

Σχετικά με τους καλλιτέχνες

Ο Σταύρος Σιόλας έγινε ευρύτερα γνωστός το 2006, κερδίζοντας το 1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, με το τραγούδι «Της Άρνης Το Νερό». Tο καλοκαίρι του 2010, κυκλοφόρησε το album Στα Μισά Της Νύχτας, πάνω σε μουσικές που έγραψε ο ίδιος και στίχους του Πόλυ Κυριάκου και του Φίλιππου Γράψα και σε παραγωγή του Γιώργου Ανδρέου.  Στο τραγούδι Χωρίς Εσένα, ένα από τα πιο ξεχωριστά και πιο επιτυχημένα του album, συμμετέχει η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η Ευτυχία Μητρίτσα γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά, αυτό όμως που τροφοδοτούσε πάντα τη σχέση της με τη μουσική, ήταν το τραγούδι. Έτσι όταν ήρθε στην Αθήνα ως φοιτήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με αυτό. Έχει   συνεργαστεί  με  τους: Ν. Μαμαγκάκη, Σ. Γιαννάτου, Γ.Ανδρέου, Χρ. Θηβαίο, Στ. Γαδέδη, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων και τον Μ. Λογιάδη, αλλά και με τους σκηνοθέτες Μ. Μαρμαρινό και Lee Brower (κορυφαία στις «Χοηφόρους» του Αισχύλου). Ο Μυστικός Προορισμός είναι το πρώτο της cd που περιλαμβάνει δικές της συνθέσεις (εκτός από το Σκλαβάκι της Αγάπης που τους στίχους έχει γράψει ο Ορέστης Ντάντος), σε παραγωγή του Γιώργου Ανδρέου.

Πληροφορίες

Almaz
Τριπτολέμου 12- Γκάζι
210-3474763  -6948585585
www.almaz.gr
Είσοδος με ποτό: 10 euro
Β’ποτό: 7 euro
Ώρα έναρξης 21.30

(Δελτίο Τύπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ