Ήβη Αδάμου: Μου αρέσει σαν ιδέα η Eurovision!

To neolaia.gr περήφανα παρουσιάζει την αποκλειστική συνέντευξη της Ήβης Αδάμου, του νέου hot ονόματος στην ελληνική μουσική, που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα. Δεν το κρύβουμε άλλωστε, της έχουμε κι εμείς αδυναμία!

Μας μίλησε για πολλά πράγματα, λέγοντας αρχικά πως δεν κουράζεται, αν και πηγαινοέρχεται συνέχεια Ελλάδα-Κύπρο, γιατί θεωρεί εξίσου σημαντικά τη μουσική και το τραγούδι. Άλλωστε, σε ένα χρόνο λογικά θα είναι στην Αθήνα, μιας και θέλει να σπουδάσει Κοινωνιολογία.

Θεωρεί σημαντικές τις σπουδές, αν και μεγάλη της αγάπη θα είναι πάντα η μουσική. Πιθανώς να μην ξέρατε ότι τραγούδησε πρώτη φορά σε σκηνή στα 9 της, όταν ανέβηκε και τραγούδησε Άννα Βίσση.

Μεγάλο της είδωλο είναι η Beyonce, της οποίας θαυμάζει τον επαγγελματισμό και την τελειομανία της. Αποκάλυψε ακόμα και ότι έχει γράψει κάποιους στίχους, αλλά μέχρι τώρα ντρέπεται να τους δώσει στην εταιρεία της, προτιμά να τους κρατά στα συρτάρια της. ( Γιατί βρε Ήβη; )

Όταν τη ρωτήσαμε για το X-Factor, δήλωσε πως

το X-Factor ήταν μεγάλο σχολείο για μένα” αφού της έδωσε εμπειρία και τη βοήθησε να βρει την προσωπικότητά της στο τραγούδι. Κάνει καλό δηλαδή που τραγουδούν πολλά είδη, ενώ είναι ένα “πολύ καλό push, δείχνεις ταλέντο σου, μαθαίνεις το χώρο, εξοικειώνεσαι και σου δίνονται και ευκαιρίες”.

Τον τελευταίο καιρό ακούμε συνέχεια το όνομά της για πιθανή εκπροσώπηση στη Eurovision και δε θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε πώς της φαίνεται αυτό. Κάνουν καλά που την αναφέρουν; Και απαντά (άνετα):

“Καλά κάνει και παίζει το όνομά μου για τη Eurovision! Μ’ αρέσει σαν ιδέα, είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Λες να τη βρίσκω με τους διαγωνισμούς; Απλά τυχαίνει! Γιατί το κάνω αυτό; Βάζω δύσκολα στον εαυτό μου.”

Τι έχει χάσει τώρα που είναι διάσημη;

“Μου λείπει η άνεση στο να βγαίνω. Δεν είχα το φόβο να με βλέπουν, πχ να βάλω μια μπουκιά στο στόμα μου. Δε με αγχώνει, το συνηθίζω, το εισπράττω σαν αγάπη. Και να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Η καθημερινότητά μου είναι όπως πριν, απλά είναι πιο έντονη, έχω πιο πολλά να κάνω.”

Να μην ξεχάσουμε να ενημερώσουμε ότι κυκλοφορεί σε λίγο καιρό χριστουγεννιάτικο cd της, με 4 τραγούδια, τα γνωστά σε όλους Last Christmas, Άγια Νύχτα, White Christmas, Santa Claus is coming to town, έτσι για να μπαίνουμε σύντομα στο εορταστικό κλίμα παρέα με την Ήβη!

Όσο για το ποια είναι η αγαπημένη της ταινία, πόσο συχνά μπαίνει στο facebook, πώς ένιωσε στην πρώτη της συναυλία και άλλα πολλά, θα απαντηθούν βλέποντας όλη τη συνέντευξη! Μην τα προδώσουμε κι όλα!! 😉

Συνέντευξη στο Μανώλη Γιαννίκιο και στον Γιώργο Γκριτζάλα.

Special Thanks

Στην καφετέρια Keoma στον Βύρωνα για την φιλοξενία της και φυσικά στον έναν και μοναδικό Κυριάκο Μακαρονίδη για το μοντάζ και τη σκηνοθετική επιμέλεια!

Περισσότερες συνεντεύξεις, μπορείτε να βρείτε στο Neolaia Συνεντεύξεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;