Greek Idol 2 | Βρέθηκαν οι κριτές!

Τι ανακούφιση κι αυτή! Βρέθηκαν και επίσημα οι κριτές του Greek Idol 2 και τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε. Μετά την φήμη για την Έλλη Κοκκίνου, έρχεται το δελτίο τύπου να μας την επιβεβαιώσει, αλλά και να μας αποδείξει ότι Νίκο Καρβέλα δε θα δούμε ούτε φέτος (δυστυχώς). Κατά τα άλλα, θα κάνουμε συλλογή από….. “Κ”. Γιατί; Ρούλα Κορομηλά, Κώστας Καπετανίδης, Πέτρος Κωστόπουλος, Έλλη Κοκκίνου. Πόσα μετρήσατε;;;;

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

“Ο 2ος κύκλος του Greek Idol έρχεται στον Alpha: Κοκκίνου, Κωστόπουλος, Καπετανίδης
Τρία δυνατά ονόματα στην κριτική επιτροπή
Παρουσιάστρια η Ρούλα Κορομηλά
Το Φεβρουάριο του 2011, ο Alpha ξεκινά το 2ο κύκλο του «Greek Idol».
H Έλλη Κοκκίνου, η δυναμική φωνή της pop λαϊκής μουσικής σκηνής, θα είναι το 3ο μέλος της κριτικής επιτροπής του «Greek Idol», μαζί με τους Πέτρο Κωστόπουλο και Κώστα Καπετανίδη που επιστρέφουν δυναμικά.

H Έλλη Κοκκίνου, που με την επιτυχημένη πορεία και τις σημαντικές συνεργασίες της έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, θα βοηθήσει τους υποψήφιους στα πρώτα τους βήματα και θα τους δείξει τρόπους για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, βασιζόμενη στις γνώσεις που απέκτησε κατά τη διάρκεια της σημαντικής της διαδρομής στο τραγούδι, αλλά και στις θεωρητικές της γνώσεις πάνω στη μουσική, αφού έχει σπουδάσει θεωρία της μουσικής, φωνητική και πιάνο στο «Musicians Institute of Technology» του Los Angeles.
Μαζί της ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κωστόπουλος, που απέσπασε θετικές κριτικές για την περσινή του εμφάνιση στο talent show.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος, με την ικανότητά του να διακρίνει το ταλέντο, αλλά και με την αγάπη του για τους νέους ανθρώπους, θα κάνει και φέτος την ουσιαστική κριτική του και θα δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του στους υποψήφιους.
Ο Κώστας Καπετανίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες μουσικών βίντεοκλιπ στην Ελλάδα, θα είναι και φέτος στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol».
Ο Κώστας Καπετανίδης «πρωταγωνίστησε» στον 1ο κύκλο του talent show με τις αιχμηρές ατάκες του αλλά και την επαγγελματική του ματιά και εμπειρία που βοήθησαν τους υποψήφιους να αναδείξουν τις δυνατότητές τους.
Η παρουσίαση των φαντασμαγορικών live shows του «Greek Idol» θα έχει και φέτος την υπογραφή της μοναδικής Ρούλας Κορομηλά….

Η αναζήτηση για το νέο αστέρι έχει ξεκινήσει και η παραγωγή του talent show έχει ήδη λάβει μεγάλο αριθμό αιτήσεων συμμετοχής.
«Greek Idol» – Το πιο επιτυχημένο μουσικό talent show έρχεται στον Alpha τον Φεβρουάριο του 2011
«Greek Idol» – Μπορεί να είσαι εσύ!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;