BlackBerry PlayBook: Tablet PC από έναν Έλληνα!

Πίσω από την εταιρία RIM των BlackBerries κρύβεται η ιδιοφυία ενός έλληνα και μάλιστα από τη Κωνσταντινούπολη! O Mike Λαζαρίδης είναι το αφεντικό της RIM (Research in Motion) η οποία κυκλοφόρησε το αντίπαλο δέος του iPad, το PlayBook.

Το νέο tablet παρουσιάστηκε σε μία εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η Adobe (όπου και γυρίστηκε το σχετικό βίντεο). Το PlayBook θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα ράφια των καταστημάτων στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Όσο για την επιλογή του Mike να το παρουσιάσει στην εκδήλωση της Adobe… τυχαίο; Δε νομίζω αφού το Playbook θα υποστηρίζει Adobe Flash κάτι που ως γνωστόν δεν κάνει η εταιρία του Steve Jobs!

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό της έντονης διαμάχης που έχει ξεσπάσει πως ο co-CEO της RIM, Jim Balsillie,  δήλωσε πως οι καταναλωτές έχουν βαρεθεί να τους λέει η Apple πώς πρέπει να σκέφτονται!

Προφανώς αυτή ήταν και μία απάντηση στη ρήση του Jobs πως «Τα tablet PCs αλλά και τα λειτουργικά συστήματα της Google είναι Dead on Arrival». Εμάς πάντως μας αρέσει ο πόλεμος των νέων τεχνολογιών αφού έχει ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία σπουδαίων προϊόντων που διαφορετικά ίσως θα κάναμε μαύρα μάτια να δούμε…

[youtube VTI2OWRzxwg]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;