Amstel Live | Αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς

Σήμερα στις 8 το βράδυ, η δεύτερη σεζόν για το Amstel Live επιστρέφει δυναμικά! Έτσι λοιπόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, θα πραγματοποιηθεί ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για τον τραγουδοποιό, συνθέτη και ερμηνευτή Μάνο Ξυδούς! Φίλοι και αρκετοί συνεργάτες του, μιλάνε στην εκπομπή και διηγούνται προσωπικές στιγμές τους, αλλά και στοιχεία του χαρακτήρα του Μάνου, που λίγοι είχαν τη χαρά να γνωρίσουν.

  • Φυσικά δεν λείπουν ο Φίλιππος Πλιάτσικας αλλά και ο Μπάμπης Στόκας που θυμούνται ιστορίες από την συνεργασία τους στους Πυξ Λαξ και μιλούν για την “αιώνια” φιλία τους.
  • Ο αγαπητός σε όλους Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αλλά και ο Διονύσης Τσακνής μιλάνε για τη μεγάλη τους αγάπη, το ποδόσφαιρο.
  • Ο Γιάννης Πετρίδης και ο Θοδωρής Σαράντης θυμούνται τα πρώτα χρόνια της συνεργασίας τους όταν δούλευαν μαζί στις δισκογραφικές εταιρίες, αλλά υπερθεματίζουν και στις μουσικές του γνώσεις.
  • O Γιάννης Ευθυμίου διηγείται την ιστορία των ιστορικών ”Dreamer and the full moon” και την μεγάλη τους επιτυχία ”Sandrina”.
  • Ο Μίλτος Πασχαλίδης κάνει βόλτα στους Αγίους Αναργύρους και θυμάται πως χρωστάει “σχεδόν τα πάντα στον Μάνο“.
  • Ο Βάσος Γεώργας μιλάει για τη φιλία απο τα παιδικά τους χρόνια, με το Μάνο Ξυδούς.
  • Ο Λάκης Παπαδόπουλος διηγείται με τον γνωστό γλαφυρό του τρόπο, μερικές απο τις ιστορίες των τραγουδιών τους.
  • Ο Νίκος Λώρης θυμάται τις εκρηκτικές εμφανίσεις του στην σκηνή.
  • Ο Κώστας Παρίσης, ο Νίκος Τσιμπούκης και ο Μάνος Νεόφυτος μιλούν για την συνεργασία τους, τα χρόνια που πέρασαν μαζί στα στούντιο ηχογραφήσεων, και θυμούνται στιγμές από μια εποχή που μένει πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους.

Παρόν θα είναι επίσης και μερικοί καλεσμένοι που ο ίδιος ο Μάνος θα επέλεγε να ερμηνεύσουν τα τραγούδια του. Νέοι καλλιτέχνες, ανερχόμενοι, τους οποίους πάντα πίστευε και στους οποίους πάντα απευθυνόταν ο ίδιος.

Μαζί μας θα είναι ο Μύρωνας Στρατής,οι ‘Οναρ, ο Δημήτρης Καλαϊτζής, ο Πάρης Γκαγκαστάθης, ο Κώστας Γαλίτης, ο Μάνος Λυδάκης, η Μαρία Λούκα, τα “Σύννεφα με παντελόνια”, το συγκρότημα ΑΛΚΗ και οι Kollectiva.

Τραγουδούν και θυμούνται στιγμές με τον Μάνο Ξυδούς, περιστατικά και συμβουλές που τους ”σημάδεψαν” και καθόρισαν την πορεία τους στην ελληνική μουσική.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;