Άννα Βίσση | Απαντά στην κριτική για το

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση, “Αγάπη είναι εσύ” και όπως φαίνεται όλοι έχουν μιαν άποψη για αυτό. Τέλειο, ανεβαστικό, χορευτικό, μέτριο, αδιάφορο, με χαζό στίχο, με αηδιαστικό στίχο. Ναι, τα έχω ακούσει όλα αυτά και άκρη δεν έχει βγει ακόμα. Το σχολίασε και ο Λάκης Λαζόπουλος στην τελευταία εκπομπή του, ρωτώντας το κοινό του αν θεωρεί ότι είναι αγάπη να κόβεις τα νύχια του αγαπημένου σου.

Η Άννα Βίσση τόσο καιρό απέφευγε να μιλήσει, πιστεύοντας όμως στο τραγούδι, αλλά και τους στίχους του Νίκου Καρβέλα. Τώρα όμως που έδωσε συνέντευξη στο Real Fm, μίλησε κατά την έξοδό της και στο “Κους κους” ξεκαθαρίζοντας τη θέση της: “Πιο ενδιαφέρον το βρίσκω να αντιδρά κανείς σε κάτι που έχει ενδιαφέρον, είτε θετικά, είτε αρνητικά, παρά να μην αντιδρά καθόλου… Αυτό σημαίνει μετριότις. Κι εγώ δεν ήμουν ποτέ του μετρίου.Πολύ απλά θα σας πω ότι η περιγραφή που θα έδινα εγώ είναι ότι αποδίδεται με μια επιθετική ευαισθησία. Δεν παύει να είναι ευαισθησία όμως. Είναι ο τρόπος που αγαπάνε κάποιοι άνθρωποι και ο τρόπος που αντιλαμβάνονται την αγάπη και την έννοια- επιτρέψτε μου τη λέξη – καψούρα. Δε θέλω να πω αν έχω κόψει τα νύχια ή οτιδήποτε, γιατί αυτό που τραγουδάω είναι αυτό που έγραψε ο Νίκος Καρβέλας” .

Όχι, δεν ήθελε να επιτεθεί προσωπικά στον Λάκη Λαζόπουλο, όπως και εκείνος προφανώς δε σχολίασε πολλά σεβόμενη εκείνη, αλλά σίγουρα δεν χάρηκε με την κριτική. Καλό να προκαλείται συζήτηση, αλλά φαίνεται πως κάποιοι την περίμεναν και λίγο στη γωνία. Φάνηκε δηλαδή λίγο και στον τρόπο που αντιμετωπίστηκε. Ε, δεν είναι και ο χειρότερος στίχος που έχουμε ακούσει μέχρι τώρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
45'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
'
61 - 60
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;