Το advertising.gr στον αέρα από την Direction

Από neolaia.gr Team 22 Οκτωβρίου 2010

Στον αέρα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες το advertising.gr, το νέο site του Εκδοτικού Οργανισμού Direction για το χώρο της επικοινωνίας, του marketing, του interactive marketing, των new media, των δημοσίων σχέσεων και των ΜΜΕ. Πλέον η «διαφήμιση μιλάει ελληνικά» και όλες οι ειδήσεις για τον κόσμο της Επικοινωνίας, του Marketing, του Design και του Branding, του PR και του Production βρίσκουν το χώρο τους στο Internet, σε ένα site που «τρέχει» η δημοσιογραφική ομάδα του εβδομαδιαίου περιοδικού επικοινωνίας και marketing, adbusiness, και του -ανάλογης θεματολογίας- καθημερινού newsletter BusinessToday.

Εργαλείο για κάθε επαγγελματία του χώρου της επικοινωνίας, αλλά και για τους φοιτητές/σπουδαστές που θέλουν να ενημερωθούν για τον «κόσμο» αυτό, το advertising.gr προσφέρει με ένα μόνο κλικ ενημέρωση για specs και new business, τα πλέον πρόσφατα δημιουργικά και κάθε άλλη πληροφορία/είδηση που προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Με ξεχωριστές διακριτές ενότητες για κάθε discipline του marketing και με το directory του οδηγού επικοινωνίας adbook, αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο ενημέρωσης για την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα στο χώρο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ