HTC Gratia: Μας ξάφνιασε!

Πραγματικά, εκεί που ΔΕΝ το περιμέναμε αφού μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει για τα νέα κινητά της με Windows Phone 7 η HTC ανακοίνωσε το HTC Gratia.

Ο επεξεργαστής του είναι ένας Qualcomm χρονισμένος στα 600MHz, ενώ RAM και ROM είναι 384MB και 512MB αντίστοιχα. Διαθέτει οθόνη αφής HVGA, 3,2 ιντσών, κάμερα 5Mpixel αυτόματης εστίασης και το μήκος του δεν ξεπερνάει τα 10 εκατοστά ενώ το βάρος του φτάνει τα 115 γραμμάρια.

Υποστηρίζει Wi-Fi, Bluetooth και GPS, καθώς και υποδοχή για εξωτερική κάρτα microSD και θύρα microUSB ενώ διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Στηρίζεται στην πλατφόρμα Android 2.2 και ενσωματώνει την πιο πρόσφατη εκδοχή του HTC Sense.

Επίσης, χάρη στην ενσωματωμένη εφαρμογή Friend Stream που συγκεντρώνει όλες τις ενημερώσεις από τα Facebook, Twitter και Flickr σε ένα σημείο, απλοποιεί την επικοινωνία με τους φίλους.

Το HTC Gratia θα είναι διαθέσιμο μέσω των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και του δικτύου λιανικής πώλησης σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, από το Νοέμβριο του 2010.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;