Ελεύθερο Λογισμικό: Κάλεσμα για συνεργασίες

Από neolaia.gr Team 19 Οκτωβρίου 2010

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα, στο πλαίσιο των δράσεων της για συνεργασία όλων των φορέων που έχουν άμεσο ή έμμεσο ρόλο στη διάδοση, ανάπτυξη και χρήση ΕΛ/ΛΑΚ στην Ελλάδα, επιθυμεί να φέρει σε επαφή επιχειρήσεις που παρέχουν εφαρμογές ή υπηρεσίες Ανοιχτού Λογισμικού με εταιρείες και φορείς χρήστες αλλά και με την κοινότητα προγραμματιστών (Developers).

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια κοινότητα από εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ανοιχτού λογισμικού, ώστε να αναδειχθεί το εναλλακτικό μοντέλο επιχειρηματικότητας του Ανοιχτού Λογισμικού.

Με την ολοκλήρωση της πρόσκλησης θα οργανωθεί ημερίδα, όπου θα κληθούν εταιρείες να παρουσιάσουν με παραδείγματα τις υπηρεσίες ΕΛ/ΛΑΚ που παρέχουν αλλά και εταιρείες και φορείς που χρησιμοποιούν λύσεις ΕΛ/ΛΑΚ να παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν.

Οι εμπλεκόμενοι (εταιρείες, developers, χρήστες) μπορούν να κοινοποιήσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας μία από τις φόρμες που βρίσκονται στα αντίστοιχα links.

Για Εταιρείες (http://go.eellak.gr/osscompanies)
Για Χρήστες (http://go.eellak.gr/ossusers)
Για Developers (http://go.eellak.gr/ossdevs)