Σάκης Ρουβάς | Best Greek Act των MTV Europe Music Awards

Οι fan του MTV ψήφισαν και χάρισαν στο Σάκη Ρουβά το Βραβείο του Καλύτερου Έλληνα Καλλιτέχνη (Best Greek Act) στα 2010 MTV Europe Music Awards(EMAs)! O Σάκης διεκδίκησε και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψήφιους καλλιτέχνες ΜΕΛΙSSES, Μύρωνα Στρατή, Stavento και Vegas.

Ο νικητής του φετινού Best Greek Act βραβείου περνάει τώρα στην επόμενη φάση, όπου διαγωνίζεται με τους υπόλοιπους 20 νικητές από τα κατά τόπους MTV της Ευρώπης (Best Regional Act), και είναι πλέον υποψήφιος στην κατηγορία Best European Act. Από σήμερα, οι τηλεθεατές των MTV σε όλη την Ευρώπη, καλούνται να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη στο mtvema.com. Οι 5 επικρατέστεροι καλλιτέχνες, με τις περισσότερες ψήφους, θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Best European Act. Τα ονόματα των 5 υποψηφίων θα ανακοινωθούν
την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, ενώ ο νικητής του Best European Act θα επιλεγεί από το κοινό του MTV και θα παρουσιαστεί live στα 2010 EMAs, που πραγματοποιούνται την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, στο Caja Magica της Μαδρίτης!

Τα EMAs αναμένεται για άλλη μια χρονιά να μας εντυπωσιάσουν με τις συμμετοχές και τις ερμηνείες των διεθνούς φήμης καλλιτεχνών. Παρουσιάστρια των 2010 EMAs θα είναι η καυτή λατίνα και λαμπερή star του Hollywood, Eva Longoria. Η Katy Perry και η Lady Gaga πρωταγωνιστούν με πέντε υποψηφιότητες η καθεμία, ενώ η Rihanna ακολουθεί με τρεις. Ο βασιλιάς της hip hop Eminem είναι υποψήφιος για τέσσερα βραβεία στις κατηγορίες Best Hip Hop, Best Song, Best Male και Best Video με το «Love the Way You Lie», για το οποίο συνεργάστηκε με την εκπληκτική Rihanna. Οι Βρετανοί rockers Muse μαζί με τους Thirty Second to Mars, Linkin Park και Kings of Leon έρχονται αντιμέτωποι με τον Πρίγκιπα του «Σκότους» Ozzy Osbourne, ενώ οι πιτσιρικάδες Justin Bieber, Ke$ha, B.o.B, Plan B και Jason Derulo θα συναγωνιστούν στην κατηγορία Best New Act. Η superstar Katy Perry μαζί με
τους Linkin Park, Kings of Leon, Ke$ha και Kid Rock υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές με τις live ερμηνείες τους στη μαγική βραδιά των βραβείων.

Ψηφίστε στο mtvema.com και συντονιστείτε live από τη Μαδρίτη στο MTV Greece, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 22.00, για να παρακολουθήσετε το πιο φαντασμαγορικό live μουσικό γεγονός της χρονιάς, τα 2010 MTV EMAs!

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;