Ντόρα Μπακογιάννη: 21 Νοεμβρίου το νέο κόμμα!

Συνέντευξη στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη, με την εφημερίδα να καταφέρνει να της εκμαιεύσει την ημερομηνία ίδρυσης του νέου κόμματος! Αντιγράφω μέρος της συνέντευξης:

Για το νέο κόμμα:

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αμφισβητούν αυτά που σας λέω. Πιστεύουν ότι προχωρώ στη δημιουργία του νέου κόμματος από πίκρα και προσωπικό καπρίτσιο. Πιστεύουν ότι αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε κακό στην αξιωματική αντιπολίτευση. Το μόνο που ζητώ από αυτούς τους ανθρώπους σήμερα είναι να παρακολουθήσουν στενά τη διαδρομή που ξεκινάμε από την 21η Νοεμβρίου και μετά. Οι προθέσεις μας για τη φυσιογνωμία του νέου κόμματος είναι καθαρές και θα κριθούν στο πεδίο των ιδεών, των προτάσεων, της συμπεριφοράς απέναντι σε μια κοινωνία που αμφισβητεί και δοκιμάζεται. Eνα μεγάλο ζήτημα για το πολιτικό σύστημα είναι ο λαϊκισμός και η δημαγωγία, που εξακολουθούν και κυριαρχούν. Από τη μια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανεπαρκής και κατώτερη των περιστάσεων και από την άλλη, μία Νέα Δημοκρατία που καθοδηγείται από εμμονές και δόγματα ενός ακροδεξιού, αντιευρωπαϊκού πυρήνα, που δεσμεύει την ηγεσία της. Και οι δύο πολιτεύονται με την προ της κρίσεως λογική της δημαγωγίας. Κι επειδή πιστεύω ότι οι μεγάλες κρίσεις αντιμετωπίζονται με μεγάλες ρήξεις και όχι με συνηθισμένες διαδρομές ή φοβικά βήματα προς τα μπρος, μην έχετε καμία αμφιβολία, αυτή η κρίση δεν αφήνει το πολιτικό σύστημα ανέγγιχτο. Γι’ αυτό κατά τη γνώμη μου η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι η τελευταία μονοκομματική κυβέρνηση στην Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια.

Ποιοι είστε «εσείς», αλήθεια; Eχουμε ακούσει για τους κ. Μαρκογιαννάκη, Κιλτίδη, Σκυλακάκη. Θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στο κόμμα;

Που θα τους κάνετε Google για να ψάξετε να βρείτε ποιοι είναι.

Θα δούμε και «παλιούς», υποθέτω.

Βεβαίως και θα δείτε ανθρώπους οι οποίοι όπως και εγώ έχουν αντιληφθεί ότι έχουν υποχρέωση να δώσουν τη μάχη αποδεχόμενοι μια διαφορετική λογική. Το κίνημα αυτό δεν έχει ηλικιακό ρατσισμό και δεν έχει πολιτικό φανατισμό για να θεωρεί ότι θα έχει το προνόμιο της μοναδικής αλήθειας.

Στην ίδια συνέντευξη, την είδαμε να δείχνει μία θετική στάση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο δικαιολόγησε, παρότι ο ίδιος, όχι απλά δεν στήριξε καθόλου τις θέσεις της ίδιας ή πολύ περισσότερο του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει γενέθλια σήμερα) στο θέμα που προέκυψε τις προάλλες, αλλά έκανε και ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά. Αλλά όπως φαίνεται, το αίμα νερό δεν γίνεται και η Ντόρα του την “χαρίζει”… Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;