Δ. Ολυμπίου, Γ. Σαμπάνης, Γ. Τεντζεράκης στο Barbarella

Tο Barbarella θα παίζει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στη live διασκέδαση της Θεσσαλονίκης!

Δύο χρόνια μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Δέσποινα Ολυμπίου επιστρέφει δυναμικά στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης! Στο γνώριμο και αγαπημένο χώρο του Barbarella, θα επιμεληθεί ενός άκρως διασκεδαστικού και εμπνευσμένου προγράμματος, που θα μεταμορφώσει τις βραδιές μας στα καλύτερα πάρτι της σεζόν!

Μαζί με τη Δέσποινα Ολυμπίου θα είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Τετζεράκης, ο Χοβίκ, η Τζένη Λίφο και η Λήδα Παπά. Ολοι νέοι τραγουδιστές με ανεβασμένη διάθεση και αστείρευτη ενέργεια! Από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και όλο το χειμώνα θα δίνουν μαζί το σύνθημα για…. απογείωση και διασκέδαση μέχρι το πρωί!

Η Δέσποινα Ολυμπίου είναι μια από τις αγαπημένες φωνές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με αξιοζήλευτες συνεργασίες και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με πέντε προσωπικά άλμπουμ από τα οποία έχουν αγαπηθεί τραγούδια όπως το «Βάλε Μουσική», «Να ’σουν Αλλιώς», «Θυμάμαι Όσα Είχες Πει», «Κάποτε», «Πες Το Δυνατά», «Παράδεισος», «Μακριά και αγαπημένοι», «Πάνω στην αγάπη», «Αδυναμία», αλλά και με πολλές αξιόλογες συμμετοχές.

Ο Γιώργος Σαμπάνης από πρωταθλητής στο στίβο με δεκάδες σημαντικές διακρίσεις, κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει μεγάλη μερίδα του κοινού με τραγούδια όπως τα «Φιλί Της Ζωής», «Σ’ αφήνω στον
επόμενο», «Χαράματα», «Μέρες Που Δεν Σου Είπα Σ ‘ Αγαπώ» και το «Τι Να Μας Κάνει Η Νύχτα»! Συνθέτης και τραγουδιστής, έχει στο ενεργητικό του δύο προσωπικά άλμπουμ, ενώ τραγούδια του έχουν πει ο Γιώργος Νταλάρας, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πέγκυ Ζήνα!

Ο Γιώργος Τεντζεράκης άρχισε να τραγουδάει από το 1998 σε διάφορες μουσικές σκηνές, όπως ο «Σταυρός του νότου» , κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την σκηνική του παρουσία, την ιδιαίτερη φωνή του, αλλά και την σύνθεση. Έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό EUROVOICE με το τραγούδι “Τι παραπάνω να κάνω”.

Ο νεαρός Χοβίκ ξεχώρισε από το περσινό talent show «X-factor» με τις εξαιρετικές του φωνητικές ικανότητες. Ένας ταλαντούχος ανερχόμενος τραγουδιστής που στο Βarbarella θα κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα και αναμένεται να συνεχίσει να κλέβει την παράσταση!

Στο Barbarella και φέτος η ατμόσφαιρα θα είναι fun! Η Δέσποινα Ολυμπίου και μαζί της ο Γιώργος Σαμπάνης ο Γιώργος Τεντζεράκης και ο Χοβίκ είναι έτοιμοι να μας κάνουν να συγκινηθούμε , να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να αφεθούμε μαζί τους σε ένα μοναδικό Live Party που θα μας παρασύρει όλους!

Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Κωστόπουλος
Σκηνοθεσία:
Κωνσταντίνος Ρήγος
Συμμετέχει ο Αλέξανδρος Γκουτινάκης

Barbarella – έναρξη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Κάθε Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο στις 23.30 // Κυριακή στις 21.30

Αριστοτέλους & Βασ. Ηρακλείου 43

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 276266

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;