Ke$ha | Έρχεται η επανέκδοση!

Η παγκόσμια pop superstar Ke$ha ανακοίνωσε την κυκλοφορία του “Animal + Cannibal” (RCA Records / Kemosabe Entertainment), την πολύ αναμενόμενη επανέκδοση του πλατινένιου debut album της “Animal”, στις 22 Νοεμβρίου. Θα περιέχει 8 νέα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σε special deluxe repackage. Το πρώτο single “We R Who We R” θα ακουστεί στα ραδιόφωνα για πρώτη φορά σήμερα.

Η Ke$ha δήλωσε “Αυτή η χρονιά άλλαξε η ζωή μου. Έχω τους φανταστικούς fans μου που τους ευχαριστώ γι’ αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι. Ο μοναδικός μου στόχος μ’ αυτό το album είναι να τους κρατήσω να χορεύουν. Τα τραγούδια στο “Animal + Cannibal” δημιουργήθηκαν με σκοπό να εμπνεύσουν τον κόσμο να αγνοούν κάθε μίσος και κάθε κριτική και να είναι ο εαυτός τους. Είναι ο τέλειος συνδυασμός του Animal και ελπίζω να σας αρέσει. Και αν δεν σας αρέσει – δαγκώστε με!!!”

Μετά τον Dr. Luke, η Ke$ha συνεργάζεται ξανά με σημαντικούς παραγωγούς όπως τον Max Martin (Britney Spears, Pink), Benny Blanco (Katy Perry, 3Oh!3), Bangladesh (Lil’ Wayne, Beyonce) και άλλους.

Το 2010 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για την Ke$ha, σε λιγότερο από 10 μήνες μετά το #1 debut του “Animal” τον Ιανουάριο του 2010, το οποίο έχει γίνει πλατινένιο και έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια albums παγκοσμίως. Η Ke$ha είναι υποψήφια για τρία American Music Awards: Artist of The Year, Pop/Rock – Favorite Female Artist και T-Mobile Breakthrough Artist of the Year.

Στις αρχές του μήνα η Ke$ha έγινε η 11η solo τραγουδίστρια που κατάφερε να έχει τέσσερα Top10 singles στο Billboard Hot100 από debut album όταν το “Take It Off” ανέβηκε στο Top10. Έχει πουλήσει πάνω από 13 εκατομμύρια tracks και ringtones μόνο στην Αμερική και 15 εκατομμύρια παγκοσμίως, μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται και τα 8.5 εκατομμύρια που έχει πουλήσει το smash breakthrough single “TiK ToK”. Το album “Animal” έχει γίνει χρυσό και πλατινένιο σε έξι χώρες και είναι το biggest selling debut album από διεθνή καλλιτέχνη στην Αγγλία για το 2010. Επίσης ήταν υποψήφια για 2 EMA και έχει πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια tracks και περίπου ένα εκατομμύριο albums εκτός Αμερικής.

Η Ke$ha αυτό το καλοκαίρι ταξίδεψε στην Αμερική, στην πρώτη της tour και ήταν μαζί με την Rihanna, ξεκινώντας από το Los Angeles οπού οι LA Times την αποκάλεσαν “…very charismatic artiste…” ενώ οι New York Times χαρακτήρισε την εμφάνισή της “purely joyous”. Η Ke$ha συνεχίζει να περιοδεύει στην Αμερική το φθινόπωρο και τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη της European tour ως headline act. Θα τραγουδήσει και στη Ρωσία προς τα τέλη του 2010.

Ο Conan O’Brien την αποκάλεσε ως “The first breakout star of 2010”, Το Rolling Stone έγραψε ότι “Animal was “Ridiculously catchy…”,η New York Times την περιγράφει ως “a double threat” και “…a pioneer”, ενώ το περιοδικό People αναφέρει “This high octane debut could keep any basement party pumping like Studio 54.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;