Ξανά μαζί Δημήτρης Μητροπάνος, Πέγκυ Ζήνα

Ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα «ξανά μαζί» από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στην Ιερά Οδό.

Η πολύ πετυχημένη συνεργασία της περασμένης χρονιάς δημιούργησε στους καλλιτέχνες την επιθυμία για την ανανέωση της πρώτης τους συνάντησης. Το μουσικό τους ταξίδι δεν είχε φτάσει στο προορισμό του. Ένοιωσαν ότι έχουν πολλά ακόμα να μοιραστούν και να τραγουδήσουν παρέα. Το Ελληνικό τραγούδι είναι αστείρευτο, το κέφι τους ανεξάντλητο, οι φωνές τους εναρμονίστηκαν ιδανικά με την τριβή της καθημερινότητας, τι άλλο καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί;

Το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου είναι μια διαδρομή από το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι στον σύγχρονο ήχο με έντονες πινελιές από την ατμόσφαιρα και τον κόσμο των τραγουδοποιών.

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών ανήκει στους Γιάννη Παπαζαχαριάκη και Γιώργο Ζαχαρίου. Στην δική τους συντροφιά φέτος έρχονται δύο ταλαντούχοι νέοι που έχουν δώσει υπερθετικά δείγματα μουσικότητας και σκηνικής παρουσίας, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Λούκας Γιώρκας, και μαζί με τους γνώριμους από πέρσι, Κώστα Τριανταφφυλίδη, Ευδοκία Καδή και Μιχάλη Μόσχου, θα τους πλαισιώσουν στη σκηνή της Ιεράς Οδού.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος παντοτινός εκφραστής της λαϊκής μας ιστορίας, συγκινητικός στα ανεπανάληπτα ζεϊμπέκικα, ανατρεπτικός στις ροκ μπαλάντες, με πίστη και σεβασμό σε αυτούς που προηγήθηκαν και άνοιξαν δρόμους, με εμπιστοσύνη και αγάπη στους νεότερους, ανοιχτός και τολμηρός σε νέες προτάσεις και με τραγούδια «σύμβολα» των μεγάλων δημιουργών στο ρεπερτόριο του, είναι πανέτοιμος να μας ανταμώσει και να μας καλωσορίσει στη σκηνή της Ιερά Οδού.

H Πέγκυ Ζήνα, γνήσια λαϊκή φωνή έχει στις αποσκευές της ένα προσεγμένο ρεπερτόριο με επιτυχίες που αγαπήθηκαν κι όλα δείχνουν ότι θα αντέξουν στο χρόνο, αλλά και νέα τραγούδια του Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και της Ελεάνας Βραχάλη που ήρθαν ταυτόχρονα με την έναρξη του προγράμματος στην Ιερά Οδό, κάνοντας ήδη αίσθηση. Η μεγάλη έκπληξη είναι η δισκογραφική συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο στο τραγούδι «Δεν γλυτώνω» που έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμα φορά ότι η χημεία των δύο καλλιτεχνών είναι μοναδική.

«Ξανά μαζί» λοιπόν ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα.

Γιατί η ιστορία του Ελληνικού τραγουδιού έχει απεραντοσύνη και γοητεία, έχει αύρα και έμπνευση, έχει ρυθμό και χρώμα και το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ σήμερα, για να μας θυμίζει και να μας δίνει δύναμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;