Ημερομηνίες Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Pro 2011

Από Γ. Τσαλίκης 13 Οκτωβρίου 2010

Το PES League είναι το επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από το 2002. Φέτος θα λάβει μέρος η Ελλάδα για δεύτερη χρονιά και οι Έλληνες πρωταθλητές θα ταξιδέψουν στην Ευρώπη για να αποδείξουν την αξία τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το επίπεδο ανταγωνισμού στο PES League είναι πολύ υψηλό αλλά θεωρούμε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν παίκτες που έχουν πιθανότητες διεκδίκησης του παγκόσμιου τίτλου.

Η διαδικασία για να λάβει κάποιος μέρος είναι πολύ απλή. Μέσα στη συσκευασία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ PRO EVOLUTION SOCCER 2011 για PS2, PSP, PS3, Χ360, PC και Wii, θα υπάρχει ένα έντυπο με έναν μοναδικό κωδικό. Θα πρέπει να μπεις στην σελίδα pes-league.gr και να ακολουθήσεις τις οδηγίες εγγραφής για να γραφτείς σε κάποια από τις λίγκες του PES League 2011. Θα έχεις δικαίωμα να συμμετάσχεις δωρεάν σε μια από τις διοργανώσεις του ελληνικού PES League, σε κάποια πόλη της επιλογής σου. Αν δεν έχεις δωρεάν κουπόνι συμμετοχής θα μπορείς πάντα να αγοράσεις ένα μέσα από το site.

Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε 7 συνολικά πόλεις της Ελλάδας στις παρακάτω ημερομηνίες :

29 Ιανουαρίου 2011 – pepsi max tour Αθήνα

12 Φεβρουαρίου 2011 – pepsi max tour Λάρισα

26 Φεβρουαρίου 2011 – pepsi max tour Θεσσαλονίκη

12 Μαρτίου 2011 – pepsi max tour Αλεξανδρούπολη

26 Μαρτίου 2011 – pepsi max tour Ιωάννινα

9 Απριλίου 2011 – pepsi max tour Πάτρα

16 Απριλίου 2011 – pepsi max tour Ηράκλειο

7 Μαΐου 2011 – pepsi max tour Αθήνα

14 Μαΐου 2011 – Pro Evolution Soccer League Finals Αθήνα

Τα προκριματικά τουρνουά του πανελλήνιου Πρωταθλήματος του Pro Evolution Soccer League ονομάζονται pepsi max pes tour. Τα pepsi max pes tour είναι τα highlights του PES League και πραγματοποιούνται σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα. Το καταπληκτικό road show δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους fans του Pro Evolution Soccer να λάβουν μέρος και να προκριθούν για τους πανελλήνιους τελικούς. Οι καλύτεροι 64 παίχτες θα διεκδικήσουν τις 2 θέσεις που οδηγούν στα World Finals του PES League και φυσικά πολλά δώρα!

(Δελτίο Τύπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ