Πρεμιέρα για Άννα Βίσση και Σάκη Ρουβά

Από neolaia.gr Team 12 Οκτωβρίου 2010

Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς συναντιούνται μαζί στη σκηνή του Αθηνών Αρένα, δεκατρία χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία. Το πιο εκρηκτικό, δυναμικό, ανατρεπτικό show κάνει πρεμιέρα τη Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

«Face 2 Face» οι δύο μοναδικοί Έλληνες σταρ θα απογειώσουν τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Ένα σπάνιο μουσικό υπερθέαμα με τους δύο ταλαντούχους τραγουδιστές & performers να συμπράττουν επί σκηνής και να μας μαγεύουν με το ταλέντο, το πάθος, το δυναμισμό και την ενέργεια τους.

Το Αθηνών Αρένα έχει μεταμορφωθεί με τον πιο σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και ένα επιβλητικό stage που αναδεικνύει την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία των δύο καλλιτεχνών δημιουργώντας παράλληλα μία ατμόσφαιρα club όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν πραγματικά.

Τους δύο καλλιτέχνες θα πλαισιώνουν οι Cabin 54, η Βέρα Μπούφη και η Στεφανία Ρίζου ενώ ο Dj Αντώνης Δημητριάδης θα ανεβάζει τα vibes με dance hits.

Την σκηνοθεσία και το art direction του show υπογράφει ηΕλληνοαμερικανίδα Christine Crokos, ενώ τις χορογραφίες η Marqueritte Derricks.

Η Marqueritte Derricks, μία από τις κορυφαίες αμερικανίδες χορογράφους έχει επιμεληθεί την χορογραφία δεκάδων ταινιών του Hollywood ανάμεσα στις
οποίες
το «Mr & Mrs Smith» και το remake του Fame, και έχει βραβευθεί με 3
συνεχόμενα Emmy Awards, ήρθε ειδικά στην Ελλάδα για να επιμεληθεί τις
χορογραφίες του “Face 2 Face” show μαζί με δέκα εντυπωσιακούς χορευτές
που επελέγησαν μετά από αυστηρές auditions.

Costume Desingner: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης

Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Κυφωνίδης, Αντώνης Σκόκος
Light Designer: Πάρης Αναγνωστόπουλος

Ήχος: Άρης Κουντούρης , Ηλίας Σεργόπουλος

Video Graphics : Χρήστος Μαγγανάς

Το show που όλοι περιμένουν ξεκινά!

15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο

Είσοδος με ποτό στο bar : Παρασκευή 15 ευρώ (1 ποτό)

Σάββατο 20 ευρώ (2 ποτά)

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-3471111