MS Windows Phone 7 | Παρουσιάστηκαν just today!

Μετά τις όχι καλές κριτικές των προηγούμενων εκδόσεων του λειτουργικού της MS για smartphones η Microsoft ρίχνει στην αγορά τα Windows Phone 7. Δεν βλέπουμε όμως επαναστατικές αλλαγές που θα μας κάνουν να αλλάξουμε τα iPhones ή τα Android κινητά μας τρέχοντας! 😛

Η Microsoft ισχυρίζεται πως τα Phone 7

«σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, η οποία καθιστά το τηλέφωνο πιο χρηστικό, συγκεντρώνοντας σε ένα σημείο όλα τα πράγματα που ενδιαφέρουν το χρήστη, επιτρέποντάς του να πραγματοποιεί τις εργασίες του ταχύτερα.»

Το έχετε ξαναδιαβάσει ε; Κι εμείς! Φυσικά δεν πρόκειται να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα μέχρι να τα «πιάσουμε» στα χέρια μας. 😉

Προς το παρόν ας μείνουμε στις δηλώσεις της ίδιας της εταιρίας σύμφωνα με τις οποίες

«τα νέα κινητά που θα τρέχουν τα Phone 7 διακρίνονται για το μοναδικό design και τις υπηρεσίες που ενσωματώνουν από το πλούσιο portfolio της Microsoft, όπως το Xbox LIVE, Microsoft Office Mobile, Zune, Windows Live, Bing και άλλα.

H ευέλικτη αρχική οθόνη με τα Live Tiles εξασφαλίζει μια προσωπική εμπειρία, προβάλλοντας στους χρήστες το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει. Τα Live Tiles ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο με δεδομένα από τον Παγκόσμιο Ιστό, όπως ειδήσεις, επαγγελματικά ραντεβού ή το status των φίλων. Επιπλέον, νέα Live Tiles μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν βάσει οποιουδήποτε περιεχομένου θέλει ο χρήστης, όπως εφαρμογές, ιστοσελίδες και μουσική.

Η αναζήτηση γίνεται ακόμα ευκολότερη, καθώς έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό κουμπί που βοηθάει τους χρήστες να βρουν ό,τι χρειάζονται, είτε αυτή η πληροφορία βρίσκεται στις επαφές τους, είτε στο email, είτε στον Παγκόσμιο Ιστό. Από την αρχική οθόνη το κουμπί αναζήτησης αξιοποιεί το Bing για κινητά τηλέφωνα, παρέχοντας αποτελέσματα από τον Παγκόσμιο Ιστό, χάρτες και άλλα.

H λύση Windows Live βοηθά του χρήστες να διαχειρίζονται τις εικόνες τους, το Windows Live Calendar, το Office OneNote Mobile και άλλα. Ακόμα, η νέα δωρεάν υπηρεσία του Windows Live, Find My Phone, μπορεί εξ αποστάσεως να καλέσει, να κλειδώσει, να διαγράψει ή να εντοπίσει την τοποθεσία του τηλεφώνου στο χάρτη.»

Για περισσότερα επισκευθείτε το www.windowsphone.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;