Gay Pride Βελιγραδίου | Άγριο Ξύλο και Επεισόδια (βίντεο)

Άγριες συγκρούσεις, πραγματοποιήθηκαν χθες, στο Βελιγράδι, στην ετήσια εκδήλωση Gay Pride (εκδήλωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων), με ακροδεξιές οργανώσεις, να επεμβαίνουν και να ξυλοφορτώνουν διαδηλωτές και αστυνομικούς.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, τουλάχιστον 46 άτομα, κυρίως αστυνομικοί, τραυματίστηκαν ενώ έγιναν και πολλές συλλήψεις. Οι διαδηλωτές, φώναζαν «θάνατος στους ομοφυλόφιλους» και πετούσαν πέτρες, τούβλα και γυάλινα μπουκάλια στους αστυνομικούς. Αυτόπτες μάρτυρες επισήμαναν ότι από τους διαδηλωτές πολλοί ήταν εθνικιστές, χούλιγκαν και skinheads. Πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα και βιτρίνες καταστημάτων καταστράφηκαν και τουλάχιστον ένα όχημα της αστυνομίας κάηκε.

Ακροδεξιές οργανώσεις στη Σερβία επισημαίνουν ότι οι παρελάσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων έρχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές οικογενειακές και θρησκευτικές αξίες.

Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιείται στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, με τον τίτλο Athens Pride, και τυγχάνει μεγάλης συμμετοχής και αποδοχής από το ευρύ κοινό.

Σκηνές από τα επεισόδια του Βελιγραδίου, μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο βίντεο, και πραγματικά θα αναρωτηθείτε, αν οι τύποι που δέρνουν 10 άτομα έναν, είναι λιγότερο “gay” από αυτόν…

[youtube ppXVAocEHSk]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;