AIESEC Hellas | Global Village in Athens

Σε ένα παγκόσμιο χωριό θα μετατραπεί η Αθήνα στις 11 Νοεμβρίου με αφορμή τις εκδηλώσεις για την έναρξη του διεθνούς φοιτητικού συνεδρίου της AIESEC, WeGrow ’10.

Διανύοντας μια περίοδο κρίσιμη για τη χώρα η AIESEC Hellas επέλεξε την ανάληψη αυτής της ευθύνης ως μια πρόκληση, με στόχο να δείξει πως η οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και οι συνθήκες που αναμεταδίδονται παγκοσμίως μπορούν να καταπολεμηθούν μέσα από αντίστοιχες δράσεις. Θεωρεί πως η εθελοντική και ιδιωτική δράση είναι μέσα που επιτυγχάνουν πρόοδο και σε αυτό και μόνο στοχεύουμε.

Το WeGrow είναι ένα απο τα μεγαλύτερα παγκοσμίως συνέδρια της AIESEC και θα το παρακολουθήσουν 180 φοιτητές από χώρες της Βόρειας Αμερικής και Ευρώπης που συμμετέχουν στην διοίκηση
των τοπικών επιτροπών του οργανισμού. Στα πλαίσια λοιπόν του συνεδρίου θα διοργανωθεί Global Village στην Πλατεία Χαλανδρίου κυρήσσοντας κι επίσημα την έναρξη του!!

Σε αυτό οι συμμετέχοντες θα φέρουν προϊόντα από τις χώρες τους, παραδοσιακές στολές, θα υπάρχει δυνατή μουσική, χορευτικά της AIESEC, στα οποία θα μπορεί να συμμετέχει το κοινό και διάφορα διαδραστικά παιχνίδια.

Το κοινό θα μπορεί να γνωρίσει τους συμμετέχοντες, να δοκιμάσει γεύσεις από όλες τις χώρες, να φωτογραφηθεί αλλά και να συζητήσει μαζί τους. Σε μια έντονη και γεμάτη χρώματα ατμόσφαιρα θα γνωρίσουμε περισσότερο τον οργανισμό παράλληλα με τον πολιτισμο 20 διαφορετικών χωρών.

Το Global Village θα γίνει στην Πλατεία Χαλανδρίου στις 11 Νοεμβρίου 2010 (12:00-15:00).

Περισσότερες πληροφορίες
www.AIESEC.gr
Βρείτε μας στο facebook “AIESEC Global Village in Athens

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;