Χάρυ Κλυν | Τέτοιες ατάκες απλά, ΔΕΝ υπάρχουν!

Από neolaia.gr Team 8 Οκτωβρίου 2010

Ο άνθρωπος είναι πόντιος και οι πόντιοι διακρίνονται ιδιαίτερα για το χιούμορ τους. Γνώρισα τον Χάρυ Κλυν τα χριστούγεννα του 1981 όταν ήμουν πωλητής παιχνιδιών στο ιστορικό Μινιόν της Πατησίων. Ένας απλός άνθρωπος που σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή που τον έβλεπες. Θυμάμαι ήταν μεσημέρι και το βράδυ εκείνο είχε παράσταση για τα παιδιά στον 8ο όροφο. Ο Χάρυ Κλυν έβαλε τρεις καρέκλες στη σειρά και ξάπλωσε να ξεκουραστεί λίγο… Όταν τον πλησίασα να του συστηθώ ως συν-πόντιος σηκώθηκε, με χαιρέτησε ευγενικά και αρχίσαμε την κουβέντα… Αξέχαστη στιγμή και φυσικά γέλια μέχρι δακρύων!

Ατάκες Χάρυ Κλυν

– Ανακοινώθηκε ότι οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες θα διακόψουν την οχτάωρη στάση τους για τρίωρη προειδοποιητική εργασία!

– Το ΠΑΣΟΚ Είναι σαν τον κουρασμένο σαραντάρη. Στην εφηβεία ήθελε να αλλάξει τον κόσμο και στα σαράντα θέλει να αλλάξει τα έπιπλα στη βίλα του.

– Όσο πάει και παχαίνει το φιλαράκι μου ο ‘Πάγκαλος. Tις προάλλες στο λεωφορείο, ευγενικά σηκώθηκε και παραχώρησε τη θέση του σε 4 κυρίες…

– Ένα μυστήριο… Έρχεσαι από το σούπερ μάρκετ με δυο τσάντες και το βράδυ έχεις τρεις σακούλες σκουπίδια!

– Από εγκληματικότητα, αφήστε το καλύτερα. Παλιά φωνάζαμε, «αστυνομία Βοήθεια», τώρα φωνάζουμε, «βοήθεια η αστυνομία!»

– Τι γίνεται, ρε παιδιά, μ’ αυτά τα χημικά και τα φυτοφάρμακα; Χθες έπλυνα μια ντομάτα και ξέβαψε!

– Το έλεγα και δε με πίστευε κανένας, η χώρα δεν κινδυνεύει από τους συνήθεις υπόπτους, κινδυνεύει από τους συνήθεις πρωθυπουργούς!

– Καλά έκανε ο ΓΑΠ και πήγε στις Ινδίες… Το άσχημο είναι που ξαναγύρισε…

– Τι γίνεται ρε παιδιά; Δεκάδες θυμάτων σε κάθε έξοδο! Kι άν κατά τύχη δεν έχουμε θύματα ένα Σαββατοκύριακο, θα κάνουμε τζάκ πότ στο επόμενο!

– Η διαφορά μεταξύ ελληνικής οικονομίας και Τιτανικού: Στον Τιτανικό είχε και ορχήστρα.

– Ελλάδα, η χώρα των δυο ταχυτήτων… Νεκρά και όπισθεν!

– Μόλυνση Θερμαϊκού: Σε 2-3 χρόνια δεν θα θεωρείται θαύμα να περπατάει κάποιος στην επιφάνεια της θάλασσας. Οποιοσδήποτε θα μπορεί να το κάνει!

– Είμαι ευτυχής που ζω σε μια δημοκρατική χώρα, όπου μπορεί κανείς να κάνει ελεύθερα οτιδήποτε θελήσει η κυβέρνηση!!!

-Επιστήμονες της NASA, προκειμένου να μελετήσουν τα όρια της αντοχής του ανθρώπου, ζήτησαν δείγμα Έλληνα συνταξιούχου!

-Το οργανωμένο έγκλημα έχει διαφορετικά ονόματα από χώρα σε χώρα. Στην Αμερική ονομάζεται ΜAΦΙΑ, στην Ιταλία ΚΑΜΟΡΑ και στην Ελλάδα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ