Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Από Γιώργος Γκριτζάλας 8 Οκτωβρίου 2010

Αλλά μιλάμε για πολύ βράδυ. Πιο βράδυ δεν γίνεται. Τέλος πάντων, ας τα πάρουμε με τη σειρά. Χτες, ο Πέτρος Κωστόπουλος, αποφάσισε να αναστήσει την εκπομπή «Αργά με το Νίκο Μαστοράκη». Μάλιστα, επειδή έχω τηλεοπτική διαστροφή και ειδικά στις cult εκπομπές έχω τεράστια μνήμη, μου θύμισε λίγο και την κατακαμμένη «Βεράντα» του Νίκου Μουρατίδη.

Το σκηνικό θύμιζε αμερικανιά των 90s, ο Κωστόπουλος παράτησε τα κουστούμια του Greek Idol και ντύθηκε cowboy με ένα καρό πουκάμισο στα χρώματα του σκηνικού για να μην ξεχωρίζει και έβαλε και τη μπάντα να κάνει συνέχεια τον ίδιο εκνευριστικό ήχο σε κάθε ατάκα, ίσα – ίσα για να μας σπάει τα νεύρα. Αυτό που μου άρεσε, είναι η ύπαρξη κόσμου στο στούντιο που το έκανε λίγο πιο «ζωντανό»…

Σχετικά με τους καλεσμένους, δεν έχω να πω κάτι. Από τη μία, το τούμπανο Ελεονώρα Μελέτη που δυστυχώς συνεχίζει το look που μου θυμίζει τους  KISS, με το κοντό μαλλί σηκωμένο όρθιο και το έντονο μακιγιάζ (γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;; Ήσουν το απόλυτο τούμπανο στον ΑΝΤ1, πήγες στο STAR και χάλασες!),  και από την άλλη ο Σάκης Ρουβάς, για τον οποίο δεν θα πω τίποτα, γιατί η Τερέζα, πως θα ζήσει;; Και ναι, αυτή ήταν η πιο μακροσκελής πρότασή μου στο blog ως τώρα.