Ψυχολογία για όλους, από το CITY College

Από Χρήστος Πανάγος 8 Οκτωβρίου 2010

Μετά την επιτυχία των διαλέξεων ψυχολογίας που διοργάνωσε το Τμήμα Ψυχολογίας του CITY College, Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield την περασμένη άνοιξη, η σειρά ‘Ψυχολογία για Όλους’ επανέρχεται για τους μήνες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2010 με νέα θεματολογία, την ίδια μέρα και ώρα (κάθε Τετάρτη, 20:00-21:00).

Τo CITY College ανοίγει και πάλι τις πύλες του στο ευρύ κοινό με σκοπό την γνωριμία με την επιστήμη της Ψυχολογίας. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι ομιλίες θα γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα 8-9μ.μ στις νέες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Λέοντος Σοφού 3, 5ος όροφος, Αμφιθέατρο).

Στη σειρά θα συμμετέχουν ως ομιλητές καθηγητές κι επιστήμονες οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα διαφορετικό θέμα από διάφορους κλάδους της Ψυχολογίας κάθε φορά. Υπεύθυνος για την επιστημονική επίβλεψη του προγράμματος είναι ο Δρ Άγγελος Ροδαφηνός, Διευθυντής του Τμήματος Ψυχολογίας, CITY College.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου με ομιλία της Δρ. Ευφροσύνης Καλύβα, Επίκουρης Καθηγήτριας στο CITY College με θέμα ‘To εγχειρίδιο του αποτελεσματικού γονέα’.

H είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πληροφορίες: 2310 224421

(Δελτίο Τύπου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ